Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Телекомуникации

13 Февруари 13, 09:30 / Автор: Мтел
Цифровата телевизия на Мтел влиза в мобилните устройства
С услугата Мулти ТВ клиентите гледат безплатно два месеца цифрова телевизия, филми и музика през мобилен телефон, таблет и компютър
С услугата Мулти ТВ клиентите гледат безплатно два месеца цифрова телевизия, филми и музика през мобилен телефон, таблет и компютър
От днес Мтел пуска цифровата си телевизия на смартфон, таблет и компютър. Услугата, която прави възможно това, се казва Мулти ТВ и е първата по рода си на родния телеком пазар. В продължение на два месеца иновативното решение може да бъде тествано безплатно, като достъп до него ще получат първите 1000 клиента.

За да могат потребителите да се забавляват с новата ТВ услуга на няколко устройства, са необходими интернет свързаност и само един абонамент за Цифрова телевизия. Независимо дали ползват мобилната мрежа на Мтел или Wi-Fi по избор, клиентите получават неограничен достъп до богато телевизионно и видео съдържание както на телевизионния екран или компютър у дома, така и на своето „умно” устройство, докато са на път. Трафикът през 3G мрежата на телекома е напълно безплатен.

Мулти ТВ е услугата, която интегрира в едно мобилните и фиксирани технологии. Тя осигурява уникална интерактивност между всички екрани, които потребителят ползва. Така например, ако си избере заглавие от Мтел домашна видеотека, той може да го закупи през телевизора или компютъра, а след това да го гледа на някое от мобилните устройства. Клиентът има възможност да спре филма по всяко време и да го довърши на всеки от четирите екрана.

Когато използват компютър, таблет или смартфон, абонатите имат безплатен достъп до 16 телевизионни канала, както и до функционалностите на Цифрова телевизия през тестовия период на услугата. От разстояние те могат да запишат бъдещо предаване или да се възползват от телевизионния архив, които някои програми предлагат.

За още повече видеосъдържание за потребителите е налице и Мтел Видеоклуб. Там клиентите ще открият разнообразие от сериали, музика и хитови филмови заглавия, отново достъпни през устройство по желание.
Клиентите могат да се възползват от Мулти ТВ като се регистрират на tv.mtel.bg, използвайки потребителското си име и паролата за сайта на Мтел. За компютър услугата е достъпна през същия сайт (tv.mtel.bg). За да я ползват на смартфон или таблет, абонатите трябва да инсталират безплатното приложение Мтел ТВ от Google Play Store. Телекомът ще предложи приложение и за потребителите на iOS.

С Мулти ТВ Мтел отново заявява, че е повече от мобилен оператор. Услугата затвърждава позициите на компанията като цялостен телеком доставчик, осигуряващ на своите клиенти интегрирани телкомуникационни решения, които услесняват ежедневието и го правят по-приятно.

Източник:
http://www.mtel.bg/medien-tsentar-informatsia-za-mediite/mc/index/ma/view/infoblock_id/1374

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1568