Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Спорт

Вземи в gLOG
13 Февруари 13, 09:42 / Автор: Anett & Co.
Шампионска лига се завръща
В Унибет реагират бързо и вече имат широка гама предложения за всеки двубой от последните 16, като предлагат на техните клиенти подробна оферта със залози на живо и преди двубоите.
След мъчителни и усърдни 62 дни, Шампионска лига се завръща с първата поредица от двойки мачове. 

Страстите са вече нажежени, споровете за изходите от битките се увеличават и неизбежно това води до желание за залози за крайните резултати. В Унибет реагират бързо и вече имат широка гама предложения за всеки двубой от последните 16, като предлагат на техните клиенти подробна оферта със залози на живо и преди двубоите. Акцент е и подновената оферта тип „застраховка 0:0”, при която Унибет възстановява средствата на всички губещи залози за Точен резултат, Полувреме, Краен резултат, както и за Първи и последен голмайстор при всеки мач от Шампионска лига, който завърши 0:0.

Краткият анализ на залозите, предложени от специалистите на международния букмейкър, показва, че безспорният акцент на срещите тази седмица е двубоят между Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед на стадион Бернабеу, където ще видим Кристиано Роналдо да се изправя срещу стария си клуб за първи път, откакто напусна "Червените Дяволи" преди няколко години. Обикновено спечелването на групата гарантира "по-лесни" последни 16 срещи, но тъй като Борусия Дортмунд победи Реал Мадрид в много обсъжданата "група на смъртта", един победител от групите трябваше да се изправи срещу Реал Мадрид в последните 16, като лошият късмет се падна на Юнайтед. Реал Мадрид имат предимство у дома в първата среща и разбираемо са фаворити за мача коефициент с 1.6 за победа. За Юнайтед съществува увереност, че те ще стигнат най-малко до равен резултат при коефициент 3.80. Не много отбори отиват на Бернабеу и побеждават, затова и коефициентът за победа за Юнайтед като гости, е висок – 5.50. И двата отбора имат чудесни атакуващи играчи, като Кристиано Роналдо е с коефициент от 2.35 да вкара повече голове от Уейн Рууни в срещите.
Наред с този блокбъстър, интерес предизвиквaт и други двойни срещи. Италианският шампион Ювентус отива в Шотландия, за да се изправи срещу Селтик в битка, която вероятно ще бъде разгорещена и е с коефициент 1.75. Селтик успя да опази вратата си само в един от 6 мача, докато Ювентус се разписа във всеки мач – шансовете и двата отбора да отбележат могат да бъдат подкрепени при коефициент 1.85. 

Пари Сен Жермен се завръща в Шампионската лига за първи път от 8 години със сравнително лесно класиране за последните 16. Валенсия не са побеждавани в 9 мача у дома, като са спечелили осем поред срещу френски гости и на техния триумф може да се заложи при коефициент 2.35. Все пак, Пари Сен Жермен е с много силен състав, и Ибрахимович и компания са доста уверени, имайки пред вид, че те имат най-добрата защита в историята на Шампионска лига. Коефициентът за равенство е 3.2, за победа на Пари Сен Жермен е 3.00. Другата среща от тази седмица е изненадата на турнира засега. Борусия Дортмунд пътува до Украйна, за да се изправи срещу Шахтьор (Донецк). Шахтьор са спечелили 13 от 19 мача у дома в Шампионска лига и с коефициент 2.55 може да се заложи на възможността да продължат тази впечатляващи резултати, докато Дортмунд са спечелили само 1 от 8 като гости и коефициентът да се промени тази статистика е 2.70. 

Ръководителят на Спортни залози към Унибет, Ерик Баклунд, споделя, че „76% от нашите клиенти подкрепят Реал (Мадрид)”, като допълва, че личното му мнение е, че „И двата отбора нямат реални ангажименти в домашните си първенства, след като Реал е извън борбата за титлата в Испания, а Юнайтед са почти сигурни носители на титлата във Висшата лига. Ако трябва да направя залог, бих заложил на Реал Мадрид, но аз предполагам, че Юнайтед ще отбележат.” 

Да не забравяме обаче, че тази седмица се разгоряха страсти и на друг „фронт“ – взорът на „играчите“ е отправен и към прогнозите и залозите за това кой ще заеме папския престол. Така че, ако не се вълнувате от спорт, то можете да посетите страниците на Унибет и да опитате да познаете резултата от една по-различна битка – тази за светия престол!

Повече на: https://bg.unibet.com/betting#/group/1000093381/category/1295
и на: https://bg.unibet.com/betting#/group/2000053071/category/3711 

Източник: Anett & Co.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1532