Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
13 Февруари 13, 20:52 / Автор: AMI Communications
LG ПРЕДСТАВЯ НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ НА СЕРИЯТА OPTIMUS L-STYLE НА СВЕТОВНИЯ МОБИЛЕН КОНГРЕС
Популярната L Series вече с ъпгрейд до L SeriesII с красив дизайн и още повече полезни функции
СОФИЯ, 12 февруари 2013 – Компанията LG остава вярна на концепцията за красив дизайн и представя подобрената серия смартфони Optimus L SeriesII по време на Световния мобилен конгрес в Барселона. Успешната серия се характеризира с модерен естетичен външен вид и иновации, които надграждат предходните модели. Подобрената версия L SeriesII затвърждава позициите на предхождащата я Optimus L-Series, която постигна 10-милионни продажби.

Optimus L SeriesII въплъщава красотата на L Series, но по още по-изискан начин. Философията на дизайна на новата версия включва четири нови елемента: излята форма, лазерно изрязан контур, гладък гръб и Smart LED осветление на заглавното меню на дисплея.

L SeriesII също предлага разширен набор от характеристики за удобство на потребителите, включително и уникалните за смартфоните на LG QuickMemo, Quick Button и Safety Care. QuickMemo позволява на потребителите да нахвърлят и споделят бележки с приятелите си, само с върха на пръстите си. С Quick Button ползвателите на телефона могат да персонализират даден бутон от клавиатурата, за да стартират приложение, като камера, браузър, музикален плейър или дори QuickMemo. Функцията Safety Care предлага три опции – препращане на спешни обаждания (Emergency Call Forwarding), известие, когато телефонът е в състояние на покой (Phone Non-Usage Notice) и идентифициране на местоположението (My Location Notice), което може да бъде настроено да набере близък човек в спешни ситуации.

Потребителското изживяване е подсилено от IPS дисплей с висока резолюция и удължен живот на батерията в Optimus L SeriesII. Dual SIM версията на смартфоните на Optimus L SeriesII позволява на потребителите да използват устройството за служебни и лични обаждания.

„LG има традиции в създаването на стилни продукти и серията Optimus L SeriesII надгражда иновациите ни в дизайна,“ каза д-р Йонг-сеок Парк, президент и изпълнителен директор на LG Electronics Mobile Communications Company. „Усъвършенстването на изчистения стил и възможности на оригиналната Optimus L Series поставя предизвикателство пред нейните наследници да поддържат популярността й по света.“

Dual SIM версията на Optimus L7II ще бъде представена първа сред всички продукти в Русия тази седмица. Телефонът включва характеристиките на LG за потребителско изживяване, като QSlide и QuickTranslator. Наличността на моделите Optimus L3II с 3.2-инчов QVGA IPS дисплей и 1,540-милиамперова батерия, и Optimus L5II с по-широк 4.0-инчов WVGA дисплей и 1,700-милиамперова батерия, ще бъде обявена на по-късен етап.

Optimus L7II ключови спецификации:
• Чип: 1GHz Dual-Core (Qualcomm MSM8225)
• Памет: До 4GB eMMC / 768MB RAM / Micro SD
• Дисплей: 4.3-инчов WVGA IPS
• Камера: Гръб 8.0MP с LED осветление / Лице VGA
• OS: Android 4.1 Jelly Bean
• Батерия: 2,460 милиампера
• Размер: 121.5 x 66.6 x 9.7 мм / 122.2 x 66.6 x 9.7 мм (Dual-SIM)

За Контакти:

Деница Дженева
AMI Communications for LG
+359 886 63 45 80
denitsa.djeneva@amic.bg

Източник:
www.amic.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1133