СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

15 Февруари 13, 12:13 / Автор: Пощенска банка
Пощенска банка с нова спестовна сметка „Активни пари” с гарантирана висока доходност
Пощенска банка (www.postbank.bg) предлага нова безсрочна спестовна сметка „Активни пари” в лева, евро и щатски долари с висока доходност, съизмерима с тази на депозитните продукти на банката. Характерното за нея е нарастващата лихва, която достига до 6.20% в лева, до 6% в евро и до 5% в щатски долари.
До 30 април клиентите на банката могат да довнасят неограничени суми по сметката

14 февруари 2013 г.

Новият продукт стартира и с промоция за неограничено довнасяне на суми по сметката до 30 април. След изтичане на периода е позволено довнасяне до 1000 валутни единици в рамките на един месец. Продуктът позволява на клиентите свободно да теглят средствата си по всяко време, като в сметките им е необходим минимален остатък от 1000 валутни единици.

Спестовна сметка „Активни пари” е освободена от такса за откриване, от месечна такса за обслужване, както и от такса и комисиона за внасяне на средства в брой. Начислената по наличните средства лихва се изплаща чрез натрупване по същата сметка на всеки 12 месеца от датата на откриване.

„Разработихме този продукт, за да отговорим на нуждите на клиенти, които търсят едновременно висока доходност и достъп до средствата си по всяко време. В тези динамични и предизвикателни времена клиентите изискват все повече и избират продукти, които съчетават няколко предимства. Със спестовна сметка „Активни пари” ние им даваме сигурност чрез гарантирана лихва и свобода на средствата. При довнасяне на средства до разрешения максимум на месец, възвръщаемостта може да е по-висока в сравнение със срочен депозит.” – сподели Мартин Богданов, директор „Персонално банкиране и депозити” в Пощенска банка.

Допълнителна информация за спестовните и депозитни продукти на банката можете да намерите на www.postbank.bg, на тел. 0800 18 000 или в най-близкия клон на Пощенска банка, където нашите експерти ще ви консултират лично.

Пощенска банка с правно име „Юробанк България” АД е член на Юробанк Груп.
Юробанк Груп е европейска банкова организация със 73,6 млрд. евро активи (към първо тримесечие на 2012 г.), която предлага универсално банкиране в осем страни. Юробанк е втората по големина банка в Гърция, с водещи позиции в България, Румъния и Сърбия. Банката предлага ексклузивни решения за управление на активи в Кипър, Люксембург и Лондон и присъства на банковия пазар в Украйна.

Повече информация за Пощенска банка можете да намерите на www.postbank.bg.

Повече информация за Юробанк можете да намерите на www.eurobank.gr.

За Контакти:

Илияна Захариева, началник отдел „Корпоративни комуникации”, Пощенска банка,