Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Музика

Вземи в gLOG
17 Февруари 13, 18:49 / Автор: Studio 5
Ginger Groove представят: Музика под небето на Париж
Суинг, шансон и боса нова - в изпълнение на китара, контрабас и глас под изкусния ритъм на перкусии или едно наистина различно френско изживяване за меломани ви обещават музикантите от Ginger Groove.
Приглушена светлина. Романтична атмосфера. Това е началото на Вашата музикална разходка из Парижките улици! Ваш гид ще бъдат музикантите от Ginger Groove. В духа на френската традиция ще прозвучат някои от най-обичаните песни - C'est Magnifique, C'est Si Bon, La Mer… Красивата приказка ще Ви разкажат Боряна Йорданова (вокал), Петър Георгиев (китара) и Влади Михайлов (контрабас). Ако още не сте ги чували - това може би ще бъде любов от пръв поглед! Мелодиите на шансона и горещината на суинга ще се преплетат в познатия ни "джинджър" стил на 17-ти февруари (неделя) от 18.30 часа на сцената на Studio 5, където ще оставите сърцето си и ще преоткриете душата си!

Суинг, шансон и боса нова - в изпълнение на китара, контрабас и глас под изкусния ритъм на перкусии или едно наистина различно изживяване за меломани ви обещават музикантите от Ginger Groove. Имате всички основания да им се доверите, тъй като за малко повече от година от своето съществуване Ginger Groove успява да привлече все повече фенове на акустичната музика поднесена с темперамент, чар и оригиналност. Групата има зад гърба си редица участия в музикални фестивали, концерти и редовно се изявява на софийската клубна сцена. За себе си тримата музиканти казват, че са пристрастени към джаза, вдъхновени от боса новата и изкушени от възможността да придават различно джази звучене на музиката. Така пикантната комбинация от суинг, акустичен поп и модерна боса нова се превръща в запазена марка на Ginger Groove. Пречупени през индивидуалния светоглед на музикантите, тези стилове се обединяват в специфичния „джинджър” звук. След включването в репетоара им на няколко френски шансона, тримата музиканти забелязват огромното любопитство на българската публиката към френската музика, останала встрани от музикалния мейнстрийм и свързвана пердимно с френското кино. Това вдъхновява Боряна Йорданова (вокал), Петър Георгиев (китара) и Влади Михайлов (контрабас) да подготвят концерт с изцяло френска музика, символ на романтиката и любовта, и да подарят на публиката едно изтънчено изживяване, заразено с атмосферата на Париж.

Не забравяйте да направите своята резервация на тел: 02 / 963 12 54 или 0887 934 335, a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката има значение.

За Контакти:

Биляна Кънчева
PR Club Studio 5
0885 79 52 53
pr@clubstudio5.com

Източник:
www.clubstudio5.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.7482