Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
18 Февруари 13, 17:34 / Автор: Anett & Co.
Търговски Мениджър отличен с наградата “Тhe Best of the Best” в света на HP - гост лектор във Варна
Темата на събитието е „Кой е новият компютър в бизнеса днес и как новата пазарна реалност поставя всеки в условия на предприемачество?”, а гост лектор - г-н Петър Горялов – световно признат коуч по лидерство за мениджъри и собственици.
На 26 февруари във Варна предстои шестото издание на Biz2Bizi форум. Този път събитието ще бъде насочено към висшия мениджмънт на фирмите - мениджъри на различни отдели, изпълнителни директори, собственици на бизнес. Сред гостите ще бъдат и поканените проактивните студенти и млади предприемачи, изявили своята воля за успех в предишните издания на форума.

Темата на събитието е „Кой е новият компютър в бизнеса днес и как новата пазарна реалност поставя всеки в условия на предприемачество?”, а гост лектор - г-н Петър Горялов – световно признат коуч по лидерство за мениджъри и собственици. 

Петър Горялов е сертифициран коуч по лидерство за изпълнителни директори и собственици. Той е натрупал седемгодишна практика в работа с компании-лидери в своите индустрии на българския пазар. Неговата страст е да партнира с изпълнителните директори, които се стремят да бъдат лидери от световна класа, ангажирани са да изграждат устойчив ръст чрез лидерство, което вдъхновява, и имат воля да играят "голямата игра" в бизнеса. Практиката му се основава и на собствения му опит като предприемач и като един от пионерите в коучинг индустрията в България.

Горялов се сертифицира като коуч в The Academy of Coaching & NLP в Сан Франциско, САЩ и през 2006 г. основава DreamersDo - първата компания за коучинг услуги за изпълнителни директори в България. Като резултат от съвместната работа DreamersDo с финансовата компания „ЕОС Матрикс”, част от германската EOS Group, през 2010 България за първи път се появява на световната карта с добра практика за приложение на коучинга в бизнес организациите. Тя бива публикувана в The Global Business Guide for the Successful Use of Coaching in Organizations” заедно с практиките на 22 организации като NASA (САЩ), SAP (Германия), ВВС (Великобритания), Nordea Bank (Естония), T-Mobile (Европа), PepsiCo (Португалия), UNIQA (Сърбия), Ramada Hotel (Коста Рика) и други.

В 12-годишния си мениджърски опит Горялов е постигал резултати в условия на организационно сливане и придобиване и динамични промени. Работил е по иновативни за българския пазар проекти в компании-лидери във високотехнологичната индустрия в света като HP, Compaq, Microsoft. През 2004 г. е отличен с наградата "The Best of the Best” търговски мениджъри в света на HP “за неговото лидерство и значителен принос към компанията”. В Compaq е отговарял за търговската квота и е координирал сливането на компaнията с Hewelett Packard в България, което е част от най-голямото сливане в IT индустрията в света. 

Biz2Bizi е инвестиционнo-предприемачески форум, чиято цел е да стимулира иновативното и креативно бизнес мислене и да създава благоприятна среда за споделяне на успешни бизнес модели, опит и добри практики. Обучението се организира от специално подбрани финансови специалисти, лектори по предприемачество и мениджмънт, бизнес-ангели, консултанти, юристи и други специалисти както от страната, така и от чужбина. 

Мисията на Biz2Bizi е да провокира сред обществото предприемаческо мислене и да помага за устойчиво развитие на бизнеса, организирайки периодични срещи. Те преминават през два етапа - лекционна част с дискусионен панел и уъркшоп, като всичко това се случва в рамките на по малко от 2 часа. 

Мястото, където ще се проведе шестият Biz2Bizi форум, е конферентна зала „Варна” в интерхотел „Черно море”, а часът – 18:00. Вход за събитието – с покани.

За връзка с организаторите: info@biz2bizi.eu
_______________________________________
http://www.facebook.com/Biz2bizi
http://biz2bizi.eu/ 

Източник: anett.co

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5099