Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
19 Февруари 13, 16:08 / Автор: Интер Експо Център - София
Ново поколение измервателна и аналитична техника на Булконтрола 2013
От 29 до 31 май 2013 г. в Интер Експо Център – София, ще се проведе 42-ата международна изложба БУЛКОНТРОЛА. Форумът традиционно показва най-новите продукти и системи за управление, мониторинг и превенция на замърсяването на околната среда, лабораторно и аналитично оборудване, приложен софтуеър, както и технологии за промишлена автоматизация
От 29 до 31 май 2013 г. в Интер Експо Център (http://www.iec.bg/) – София, ще се проведе 42-ата международна изложба БУЛКОНТРОЛА (http://iec.bg/bg/event/30/bulkontrola) . Форумът традиционно показва най-новите продукти и системи за управление, мониторинг и превенция на замърсяването на околната среда, лабораторно и аналитично оборудване, приложен софтуеър, както и технологии за промишлена автоматизация

Традиционно изложението привлича специалисти от различни области на индустрията, инженери, еколози и технолози в желанието им да се информират за новостите.

Фирма ГЛОБАЛ-ТЕСТ ЕООД (http://www.global-test.eu/index.php?page=home) (представител на фирмите ТЕSТО, VEGA, KERN и CASELLA), ще покаже най-новите продукти и системи за лабораторно и аналитично оборудване, както и за мониторинг и превенция на замърсяването на околната среда.

На изложбата ще бъдат показани революционните термовизионни камери с уникално висока разделителна способност от ТЕSТО, както и новите тенденции в областта на електронни нивомери и нивосигнализатори от VEGA. Хит на Булконтрола през тази година ще бъдат изключително точните и аналитични платформени везни и влагоанализатори от фирмата KERN. Потребителите ще могат да видят най-доброто от продуктовата гама на CASELLA, която е специализираната в производството на уреди за мониторинг на прах, шум и вибрации.

На БУЛКОНТРОЛА, ГЛОБАЛ-ТЕСТ ще представи нов продукт за измерване на газ, това е газ-анализаторът от Тesto 330 LL, който показва графично измерените данни. Благодарение на новите си функции и експлоатационен живот до 6 години, газ-анализаторите на Testo от новата серия предлагат повече професионална и надеждна подкрепа.

ГЛОБАЛ-ТЕСТ ще презентира лесен за използване шумомер CEL-630, предназначен за измервания при оценка на работното място и шума в околната среда. Той съответства на най-новите IEC и ANSI международни стандарти на уреди за контрол на нивото на шума.

Фирмата предлага и нов радарен нивомер - VEGAPULS SR 68, за насипни материали в обхват на измерване до 30 метра с изключително атрактивна цена. Приборът съдържа цялата гама рупорни антени, температурният обхват е от -40 до +250 градуса, като точността на прибора е ±2 мм.

Радарният сензор VEGAPULS WL 61 е приложим за измерване нивото на течности и дебит в открити канали. Приборът е с ценa, съизмеримa с тази на ултразвуковите нивомери, като притежава всичките предимства на радарната технология: висока точност ±2 мм, висока надеждност при температурни вариации, вятър, дъжд и др.

Експонатите на изложбата са носители на новости, необходими за оптимизиране и контрол на производството и управленските процеси в много направления на индустрията.

Актуална информация за събитията следете на сайта (http://www.iec.bg/) на изложбения комплекс и в социалните мрежи Facebook (https://www.facebook.com/interexpocenter) и LinkedIN (http://www.linkedin.com/company/2726562?trk=tyah).

За Контакти: Интер Експо Център

Източник: www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5344