Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

Вземи в gLOG
20 Февруари 13, 13:18 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Здравко Райчев е новият изпълнителен директор на ПРОФИ КРЕДИТ България
Николай Колев преминава към управлението на Profireal Group, ще отговаря за развитието на бизнеса на групата на нови пазари
София, 20.02.2013 г. Здравко Райчев, досегашен управител и директор "Събиране на вземания" в ПРОФИ КРЕДИТ България, е новият изпълнителен директор на дружеството. Той ще замести Николай Колев, който в резултат на успешното развитие на компанията на българския пазар от самото й създаване през 2006 година, преминава на работа към управлението на Profireal Group, като ще отговаря за развитието на бизнеса на групата на нови пазари. Николай Колев запазва участието си като управител в ПРОФИ КРЕДИТ България.

Здравко Райчев е част от мениджърския екип на ПРОФИ КРЕДИТ България от създаването на дружеството през 2006 г., като последователно е заемал длъжностите директор отдел "Развитие на продажбите", директор отдел "Продажби", а от септември 2010 г. – директор отдел "Събиране на вземания". От края на същата година Райчев е и управител в ПРОФИ КРЕДИТ България.

Здравко Райчев е роден през 1977 година. Има висше образование в областта на маркетинга и мениджмънта, както и магистратура по бизнесикономика. Преди началото на кариерата си в ПРОФИ КРЕДИТ България притежава опит на мениджърски позиции в управлението и развитието на сървиз бизнеса и работа по проекти за финансови услуги по програми с USAID. Под негово ръководство на отдела за събиране на вземания, компанията постигна изключително успешно през последните години управление на събираемостта и намаляване на нивото на просрочията значително под средното за пазара.


За ПРОФИ КРЕДИТ България
ПРОФИ КРЕДИТ България е част от международната финансова група Profireal Group със седалище в Холандия. До момента освен на българския пазар групата оперира и в Чехия, Полша и Словакия. ПРОФИ КРЕДИТ България предлага нецелеви потребителски заеми за физически лица, а от 2012 г. – и специализирани заеми за бизнеса. Компанията има изключително добре развита търговска мрежа, като покрива над 73% от територията на страната. За ПРОФИ КРЕДИТ България работят над 920 сътрудници и служители, като техният брой непрекъснато се увеличава. През ноември 2012 г. дружеството отбеляза 6 години успешна работа на българския пазар.


За допълнителна информация:
Мирослава Митева
PRoWay Communications Agency
Mob: + 359 (879) 930 080
E-mail: m.miteva@proway.bg



Източник:

Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5622