Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Изкуство

Вземи в gLOG
21 Февруари 13, 16:50 / Автор: Anett&Co
Как да спечелите пари от наградите “Оскар“ 2013?
И тъй като изненади винаги има, специалистите от големия международен букмейкър Унибет, дават възможност за залагане на всеки победител във всяка една категория награда, докато тече обратното броене до Събитието на годината.
Журналистите ахват! Номинациите за 85-тите награди на Академията са обявени и ето я първата изненада. Дори домакините останаха смутени в момента, в който бяха обявени номинираните в надпреварата за най-добър режисьор и забелязаха отсъствието на Бен Афлек. 

И тъй като изненади винаги има, специалистите от големия международен букмейкър Унибет, дават възможност за залагане на всеки победител във всяка една категория награда, докато тече обратното броене до Събитието на годината.

Афлек се превърна в първия режисьор, не успял да спечели номинация за „Оскар” за най-добър режисьор, но спечелил „Златен глобус” и „Наградата на режисьорите на Америка” за най-добра режисура. Сякаш като утешителна награда за Афлек от страна на Академията, е номинацията на филма „Арго”, който според букмейкърите е най-силен фаворит за спечелването на статуетката с коефициент от 1.12. Филмът „Линкълн” е след него с коефициент от 5.00.

Необичайното за Оскари 2013 е, че няма номиниран филм, който да доминира във всички наградни категории, каквато беше тенденцията през последните години. Горещ фаворит за спечелване приза в категория за най-добър режисьор е Спилбърг с „Линкълн” при коефициент 1.20, а Даниел Дей Луис е на път да спечели третата си награда за най-добър актьор при коефициент от 1.03 за ролята си на култовия президент. Ан Хатауей изглежда очаква да спечели статуетка за най-добра актриса в поддържаща роля при коефициент от 1.01 за „Клетниците”, а Дженифър Лорънс е с 1.45 коефициент за награда за най-добра актриса за участието си в „Наръчник за оптимиста”. Куентин Тарантино е фаворит с 2.00, за Най-добре адаптиран сценарий за „Джанго без окови”, докато Кристофър Валц е с 2.15, за спечелване Оскар за Най-добър актьор в поддържаща роля за същия филм.

В Унибет истинското забавление започва още в събота вечер със стартирането на наградите Златна малинка. Тук за най-лошо заснемане с коефициент от 1.70 фаворит е „Здрач: Зазоряване“ - част 2, а за най-лош актьор на първа позиция с 1.50 е Адам Сандлър .

И все пак сериозната битка е в неделя вечер. Изненадващ там е и фактът, че филмът - фаворит на букмейкърите за статуетка в категория Най-оборотен филм е шведския „В търсене на захарния човек”, който е подкрепен с коеф. 1.05 за награда в категория Най-добър документален филм.
„Така че тази вечер се забавлявайте, защото нищо не може да надделее над икономическите проблеми в света, както гледането на милионери, представящи се един на друг със златни статуетки в ръце” – Били Кристал, домакин на Оскари 2012. 

Ще се окажат ли верни прогнозите на букмейкърите или ще станем отново свидетели на изненади, предстои да разберем в неделя вечер. Не пропускайте да спечелите и да подсилите емоциите от гледането на церемонията, като предвидите кои ще са милионерите, които ще грабнат златните статуетки! 

Линк към коефициентите на Унибет https://bg.unibet.com/betting#/group/2000053071/category/4418

За повече информация:

+359 887 68 68 90
Зорница Кръстева
ПР Мениджър
Anett & Co.

Източник: 
Anett & Co.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5727