Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
25 Февруари 13, 09:45 / Автор: AMI Communications
УСЪВЪРШЕНСТВАНАТА ВЕРСИЯ НА LG OPTIMUS G ИДВА В ЕВРОПА
Смартфонът ще впечатли европейските потребители с обновена OS и допълнителни UX функции
София, 22 февруари 2013 г. – LG Electronics (LG) пуска в Европа този месец смартфона от най-висок клас Optimus G. Моделът ще се предлага с усъвършенствани възможности в сравнение с версията, която се появи в края на миналата година. Optimus G направи своя европейски дебют в Швеция този месец, последван от други пазари, като Франция, Германия и Италия.

"След успешната премиера на Optimus G, LG усъвършенства характеристиките на смартфона, за да предложи повече възможности и стойност за своите клиенти", каза д-р Йонг-сеок Парк, президент и изпълнителен директор на LG Electronics Mobile Communications Company. "Радваме се да представим подобрения Optimus G в Европа, най-мощното четириядрено устройство, оптимизирано за 4G LTE мрежи."

Европейската версия на Optimus G е оборудвана с най-новата операционна система на Android Google Jelly Bean 4.1.2 за първокласно потребителско изживяване. Превъзходният True HD IPS Plus екран, заедно с технологията Touch Zerogap, навлизат в Европа чрез Optimus G. Технологията прави цветовете по-ярки, а работата с активния дисплей - гладка и естествена. Уникалното потребителско изживяване е пресъздадено на 4,7-инчовия 1280 х 768 IPS екран, защитен от Gorilla ® Glass 2, усточив на надраскване.

Първоначалната версия на UX от LG пожъна значителен успех сред потребителите и затова очакваме усъвършенстваната версия да предизвика по-силен интерес.

• QSlide: Обновена за 2013 г., функцията QSlide позволява на потребителите да стартират множество приложения едновременно, като регулират тяхната прозрачност. Размерът, позицията и прозрачността на QSlide екрана се управляват от потребителя според неговите лични предпочитания. Освен с видео плейър, QSlide работи безпроблемно с браузър, бележник, календар и калкулатор.

• Safety Care: Safety Care автоматично изпраща текстови съобщения до предварително зададен потребител за местоположението на телефона. Тази функция е подходяща за осъществяване на контрол върху деца и възрастни хора. Кратки съобщения могат да се изпращат, когато от телефона е избран номер за спешна помощ или апаратът не е използван за определен период.

• Privacy Keeper: Privacy Keeper позволява на потребителите да скрият името, номера и снимката на входящите си обаждания. Тази информация може да се провери по-късно чрез извикване на иконата на екрана.

В усъвършенстваната версия на Optimus G са налични и функции като Google Now, Filmstrip View и Expandable Notification. Google Now предлага персонализирана информация в реално време при необходимост. Filmstrip View опростява прегледа и изтриването на изображения, а Expandable Notification позволява на потребителите да виждат повече уведомления наведнъж и да преглеждат съдържание директно в областта за това.

Подобрените функции на Optimus G можете да видите в следното видео:
http://youtu.be/FO0oSqwKgD8.

# # #


За LG Electronics.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. С продажби на стойност 54,3 трилиона корейски вона (49 милиарда щатски долара) през 2011 година, LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance и Air Conditioning and Energy Solutions. LG е един от водещите производители в световен мащаб на телевизори с плосък панел, мобилни устройства, климатици, перални машини и хладилници. Повече информация можете да намерите на
www.LGnewsroom.com.

За LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications Company е водеща световна компания в сферата на мобилните комуникации и информационните технологии. Със своите авангардни технологии и иновативни възможности за дизайн, LG създава мобилни телефони, които осигуряват оптимално мобилно изживяване на потребителите по целия свят. LG се стреми да развива технологии позволяващи конвергенция с други продукти и мобилни компютърни устройства, като същевременно продължава да има водеща роля в областта на мобилните комуникации, отличаващи се със стилен дизайн и смарт технология. Повече информация можете да намерите на
www.lgе.com.

За Контакти:

За повече информация:
Тони Стойкова
AMI Communications
toni.stoykova@amic.bg
+359 892 256 188 

Източник:
www.amic.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.1838