СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

25 Февруари 13, 09:49 / Автор: Делтасток
Делтасток с нова платформа за търговия с финансови инструменти
Инвестиционният посредник Делтасток - първата компания, която предложи онлайн търговия с финансови инструменти в България, представи своята нова десктоп платформа за търговия Delta Trading 6 - достъпна за всички демо и реални клиенти на компанията.
Николай Недков, изпълнителен директор на Делтасток, коментира:
„Това е един изцяло нов продукт - без аналог на българския пазар. Делтасток е компания с над 15-годишен опит на пазара на валута и финансови инструменти и ние сме използвали целия този опит и знания, за да създадем платформа за търговия, която може лесно да се използва от всички начинаещи търговци, като в същото време покрива изискванията на професионалните търговци със своята функционалност.”

Потребителите на новата платформа ще открият един изцяло нов интерфейс, който е лесен и достъпен дори за търговци, правещи своите първи стъпки в света на онлайн търговията.

Разбираема и бърза, Delta Trading 6 се отличава със своите почти неограничени възможности за персонализация. Всеки прозорец може да бъде преместен в рамките на работното поле или извън него. Потребителят има възможност дори да постави котировките на желания от него инструмент извън платформата и да следи пазара, когато изпълнява различни задачи на компютъра си.

Платформата Delta Trading 6 предлага за търговия 80 валутни двойки, злато, сребро, както и CFD върху акции, индекси, ETF, фючърси на петрол, суровини и финансови фючърси. С десет вида поръчки, фиксирани и променливи спредове в една платформа, професионални графики и икономически новини в реално време, Delta Trading 6 е мощна, но същевременно лесна за използване.

ECN (Level 2) модулът на платформата дава на клиентите възможност да търгуват при спредове, стигащи до 0 пипса, с шест доставчика на ликвидност (Interactive Brokers, FXCM, Dukascopy, LMAX, Citibank и Deltastock).

Поддръжката на седем езика, възможността за директен контакт с дилър, възможността за следене на новини директно в самата платформа и автоматичните обновяване с нови функционалности правят Delta Trading 6 лидер в един изключително динамичен и конкурентен пазар.

За Контакти:

гр. София 1784