Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
25 Февруари 13, 10:14 / Автор: AMI Communications
LG ПРЕДСТАВЯ ПЪРВАТА БЕЗЖИЧНА ULTRA HD ТЕХНОЛОГИЯ НА СВЕТОВНИЯ МОБИЛЕН КОНГРЕС
Новата технология позволява на потребителите да разглеждат съдържание от смартфон на Ultra HD TV екран
СОФИЯ, 25 февруари 2013 - LG Electronics (LG) представя иновативна Wireless Ultra High Definition (Ultra HD) технология за пренос на данни на Световния мобилен конгрес (MWC) 2013 г. в Барселона. Мобилната функция от ново поколение позволява на потребителите да преглеждат игри и друг тип съдържание от смартфон на Ultra HD телевизор в реално време чрез безжичен пренос на данни.

"Благодарение на новата безжична технология за пренос на информация (Wireless Ultra HD Transmission technology), потребителите могат да гледат любимото си мобилно съдържание на Ultra HD телевизори", каза д-р Йонг-сеок Парк, президент и изпълнителен директор на LG Electronics Mobile Communications Company. "По този начин, LG комбинира функциите на мобилните технологии и дисплеи, за да осигури на потребителите си по-добро изживяване".

Безжичната Ultra HD технология прави преноса на мултимедийно съдържание от смартфон към телевизор по-бърз и лесен в сравнение с предходни системи за компресиране и трансфер на данни. С минимално забавяне и загуба на информация, новата мобилна технология на LG пренася съдържание, използвайки WiFi мрежи. По време на преноса, мултимедийното съдържание се настройва така, че да подхожда на резолюцията на екрана приемник, като oсигурява безупречна картина.

Нещо повече - технологията на LG Wireless Ultra HD използва двойно по-малко енергия за трансфер на съдържание спрямо други технологии от подобен тип. Това е възможно с по-малкото натоварване на процесора и хардуера на смартфона.

Посетителите на Световния мобилен конгрес могат да видят тази технология на щанда на LG в зала 3 на улица Fira Gran Via от 25 до 28 февруари.

# # #

За LG Electronics.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. С продажби на стойност 54,3 трилиона корейски вона (49 милиарда щатски долара) през 2011 година, LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance и Air Conditioning and Energy Solutions. LG е един от водещите производители в световен мащаб на телевизори с плосък панел, мобилни устройства, климатици, перални машини и хладилници. Повече информация можете да намерите на www.LGnewsroom.com.

За LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications Company е водеща световна компания в сферата на мобилните комуникации и информационните технологии. Със своите авангардни технологии и иновативни възможности за дизайн, LG създава мобилни телефони, които осигуряват оптимално мобилно изживяване на потребителите по целия свят. LG се стреми да развива технологии позволяващи конвергенция с други продукти и мобилни компютърни устройства, като същевременно продължава да има водеща роля в областта на мобилните комуникации, отличаващи се със стилен дизайн и смарт технология. Повече информация можете да намерите на www.lgе.com.

За Контакти:

Тони Стойкова
+359 892 256 188
toni.stoykova@amic.bg

Източник: www.amic.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5566