Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
25 Февруари 13, 10:42 / Автор: Интер Експо Център - София
Иновативен продукт срещу кражби
Секюрити Експо 2013 се нарежда сред най-реномираните изложения за сигурност и охрана в света заради иновативните и уникални продукти и услуги, които представя на българската публика
Секюрити Експо 2013 (http://iec.bg/bg/event/24/security-expo) се нарежда сред най-реномираните изложения за сигурност и охрана в света заради иновативните и уникални продукти и услуги, които представя на българската публика.

Изложението ще представи световен иновативен продукт за защита от крадци. Продуктът е немски и представлява мъгла, която се задейства чрез датчик за движение. Датчикът се активизира, когато в охраняваното помещение влезе неоторизирано лице, засича го и спуска мъгла, от която лицето се обърква и губи ориентация. Продуктът е особено подходящ за магазини, складове, трезори, банки, хотели, също така и за дома. Абсолютно безвреден е за хората и освен объркването на крадеца, докато е в помещението, нищо друго не се случва. Мъглата не въздейства по негативен начин на техниката в помещението.

На XX юбилейно международно изложение за сигурност и охрана Интер Експо Център (http://www.iec.bg/) и фирмата вносител са подготвили стъклена стая, за да направят демонстрация на живо. Всеки желаещ ще може да се възползва от демонстрацията, за да усети как се чувства крадецът.

Секюрити Експо 2013 (http://iec.bg/bg/event/24/security-expo) очаква своите партньори и гости от 6 до 9 март 2013 г. и ще се проведе паралелно с изложбите: MachTech&Metal (http://iec.bg/bg/event/39/machtech-metal)- машиностроене, металургия, леярство и инструментална екипировка; IFAM (http://iec.bg/bg/event/40/ifam) - автоматика, роботика и мехатроника; INTRONIKA (http://iec.bg/bg/event/41/intronika)– електронна промишленост и телекомуникации; PLAST (http://iec.bg/bg/event/42/plast) – пластмасова и каучукова промишленост; Transport & Logistics (http://iec.bg/bg/event/23/transport-i-logistika) - транспорт и логистика (6-8 март).

Актуална информация за събитията следете на сайта (http://www.iec.bg/)на изложбения комплекс и в социалните мрежи Facebook (https://www.facebook.com/interexpocenter) и LinkedIN (http://www.linkedin.com/company/2726562).

За Контакти: estoineva@iec.bg

Източник:
www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1193