Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

Вземи в gLOG
25 Февруари 13, 15:27 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
ОББ получи специален благодарствен плакет за подкрепата си за българския биатлон
Красимир Анев получава 2000 лв. премия от ОББ за спечеления бронзов медал в индивидуалната дисциплина на 20 км за мъже
Специален благодарствен плакет от името на Българската федерация по биатлон връчи на ОББ президентът на федерацията Екатерина Дафовска. От името на банката плакета получи Анка Костова, директор "Връзки с обществеността и спонсорство" в ОББ. Плакетът се дава в знак на признателност за подкрепата, която банката оказва като генерален партньор на Българската федерация по биатлон, както и за генералното спонсорство на ОББ за провеждащото се в момента в Банско Открито Европейско първенство по биатлон.

Кристалният плакет беше връчен в събота в Банско по време на тържествената вечеря на организаторите на първенството, на която присъстваха представители на Международния съюз по биатлон, спонсорите на състезанието и домакините от община Банско. Първият вицепрезидент на Международния съюз Сергей Кущенко, техническият делегат Валтер Кухлинг и директорът на първенството Феликс Битерлинг получиха специални ръкавели с инициалите си и значки с логото на европейското по биатлон.

Специалните гости си тръгнаха и с бутилка вино "Катя Дафовска" – лимитирана серия, произведена по повод 15-годишнината от спечелването на олимпийската титла на българската биатлонистка в Нагано 1998 г.

ОББ откупи и две от детските рисунки от благотворителната изложба "Аз рисувам биатлон", която бе открита в четвъртък вечер в хотел "Стражите" в Банско. Над 300 деца от СОУ "Неофит Рилски" се включиха в конкурса, най-добрите ще получат награди от Организационния комитет на европейското първенство. Със събраните пари от продажбите ще бъде закупена интерактивна дъска за учениците.

Днес програмата на Откритото Европейско първенство в Банско продължава със смесена щафета, 10 км спринт при мъжете и 10 км преследване при жените. Мъжкият спринт стартира за трети път, след като през уикенда заради гъста мъгла в Банско бяха отменени и двата старта. От българите с №16 се състезаваха Красимир Анев, №34 – Владимир Илиев, №51 – Мирослав Кенанов и №62 – Иван Златев.

За 15.15 часа е насрочено преследването на 10 км при жените. За България ще стартират с №10 Емилия Йорданова, №34 – Райна Коюва, и №37 – Дафинка Коева.

Красимир Анев е най-добре представящият се до момента български биатлонист в Банско със завоювания бронзов медал в индивидуалния старт на 20 км за мъже. За спечеленото отличие Анев ще бъде премиран допълнително от ОББ с 2000 лв. ОББ, като генерален спонсор на Българската федерация по биатлон, предварително обяви, че осигурява премии за българските биатлонисти за медали на първенството – съответно 4000 лв. за златен медал, 3000 лв. за сребърен и 2000 лв. за бронзов.


За повече информация:

Анка Костова
тел.. +359 2 8112375
моб: +359 887 31 59 61
e-mail: kostova_a@ubb.bg



Източник:

Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.145