Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

26 Февруари 13, 11:43 / Автор: Lancom Bulgaria
Ланком България представи първите мрежови устройства от собствената си марка SeaMAX
Трите модела са ориентирани към малки и средни фирми, както и домакинства, ценово достъпни са и разполагат с някои от най-актуалните нови функционалности, характерни за техния клас
Българският доставчик на мрежово оборудване и компютърна периферия Ланком България пусна първите си два рутера и един суич със собствената си марка SeaMAX. Под това име на пазара вече успешно се предлагат различни видове медни и оптични кабели, комуникационни шкафове и аксесоари, както и компоненти за изграждане на структурни кабелни системи. Новите продукти включват 8 - портовия Fast Ethernet суич SA-SF108D, както и безжичните рутери SA-WR604N и SA-WR915ND. Трите модела са ориентирани към малки и средни фирми, както и домакинства, ценово достъпни са и разполагат с някои от най-актуалните нови функционалности, характерни за техния клас.

Осем портовият Fast Ethernet комутатор SA-SF108D

Компактният модел е специално създаден за домашни и малки офиси, както и за малки фирми. Той се отличава с лесен за използване интерфейс, висока производителност и поддръжка на технологии като Auto MDI/MDI-X и NWAY Auto-Negotiation. Комутаторът е напълно съвместим със стандартите IEEE802.3 10Base-T Ethernet и IEEE802.3u 100Base-TX. Освен това той поддържа суичинг методологията store-and-forward, както и MAC address self-learning/auto-aging. Компактните му размери го правят удобен за пренасяне и поставяне в помещения с ограничено работно пространство.

Безжичният N рутер SA-WR604N

Устройството поддържа безжична скорост на пренос на данни до 150Mbps и работи с мрежовите стандарти IEEE 802.11g, IEEE 802.11b, IEEE 802.11n. Разполага с един 10/100M RJ-45 WAN порт и четири 10/ RJ-45 LAN порта, което го прави напълно подходящ за нуждите на малки и средни фирми, домакинства, както и различни специализирани събития, заведения и др. обекти, за които качественият безжичен достъп до мрежата е важен. Рутерът поддържа технологиите Auto-Negotiation и Auto MDI/MDIX. Той работи при честотен обхват 2.4 – 2.4835GHz, разполага с една фиксирана антена и поддържа вградени NAT и DHCP сървър, DMZ хост, DDNS, както и VPN Pass-through (PPTP/L2TP/IPSec). Функциите му за сигурност включват WEP/WPA/WPA2 криптиране и филтриране по MAC адрес. Устройството може да работи с операционни системи Windows 2000/XP/Vista, Windows 7, MAC OS или различни дистрибуции на Linux и поддържа браузърите Microsoft IE, FireFox и Safari за уеб режим на конфигурация.

Безжичният N рутер SA-WR915ND

Този модел поддържа безжична скорост до 300Mbps и работи със стандартите IEEE 802.11g, IEEE 802.11b и IEEE 802.11n. Разполага със същите портове като SA-WR604N, работи в същия честотен диапазон и подобно на него поддържа Auto-Negotiation и Auto MDI/MDIX, както и същите технологии за сигурност. За разлика от него обаче този рутер разполага с два броя подвижни антени. Сред екстрите му са отделен бутон за включване и изключване на безжичната мрежа, както и дисплей, указващ броя на потребителите. Поддържаните браузъри при режим на уеб конфигурации също не се различават от предходния модел.

Повече за Ланком България

Ланком България ООД (http://www.lancombg.com) е компания за внос, доставка и продажба на едро на висококачествено комуникационно и ИТ оборудване от водещи световни производители. Компанията работи със световни лидери в своите области като TP-Link, Brand-Rex, Motorola, ZyXEL, Kyocera, AEG, Giada и др. Ланком България предлага пълна гама продукти в сферата на локалните мрежи за малки и средни фирми, корпоративни клиенти и домове, кабелните системи, телекомуникациите и интернет услугите, безжичните мрежи, VoIP услугите, Set Up Box и IPTV решенията. Портфолиото на фирмата включва още mini PC решения, виртуални десктоп компютри, комуникационни шкафове и UPS устройства.

Сред клиентите на Ланком България са десетки телекомуникационни и интернет оператори, търговски вериги, корпоративни клиенти, малки и средни фирми от всички големи градове в България. Дългосрочното ни партньорство с нашите клиенти се дължи на комбинацията от висококачествени продукти, надеждни партньори, висококвалифициран собствен екип и силен фокус върху конкретните необходимости на клиентите ни. Ланком България доставя както отделни продукти, така и цялостни решения, съобразявайки се максимално с изискванията на своите клиенти.

За Контакти:+ 359 885 90 52 99

Източник:
http://www.lancombg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.8909