Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Музика

Вземи в gLOG
26 Февруари 13, 11:49 / Автор: dazibaopublishing.com
Alternative Rock вечер с родната банда GOWEEK
Як алтернативен рок ще чуем на 28-ми февруари (четвъртък), точно в 22:00 часа! Момчетата от GoWeek обещават да разкъртят сцената на Studio 5 с авторска музика.
Як алтернативен рок ще чуем на 28-ми февруари (четвъртък), точно в 22:00 часа! Момчетата от GoWeek обещават да разкъртят сцената на Studio 5 с авторска музика.

Групата е основана през 2009 г. от приятелите от детинство Дау – вокал и бас, Венко – барабани и Георги – китара. Малко по-късно към тях се присъединява и Ники – пиано, който освен това учи и компютърно музициране и тонрежисура. Момчетата се занимават с музика от училище, когато и се събират да свирят заедно. Всички имат музикално образование от частни школи, а двама от тях са приети в Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров”, но я напускат след първата година по собствено желание. Четиримата са единодушни, че музиката е техният живот – „Всичко, което човек вижда, чувства, чува и мисли всъщност са вълни с определена честота. Това е животът – красива безкрайна музика”, казват те. Всъщност GoWeek са една от първите групи, които правят записи в студиата La Villa.В последствие решават да се присъединят и към лейбъла Dazibao Publishing.

Няколко години талантите работят неуморно да се усъвършенстват, да открият себе си като музиканти и като банда. Участват в няколко състезания и различни изяви. Големият им пробив обаче идва през 2012г., когато песента им “The way you see the world” (във видеото по-долу) достига финала на българската Евровизия и е класирана на трето място в billboard-bg.com. В момента групата работи усилено с екипа на Dazibao по дебютния си албум.

За Контакти: yana@dazibaopublishing.com

Източник: www.dazibaopublishing.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4727