Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
26 Февруари 13, 16:03 / Автор: БАТА АГРО
Четвъртото издание на най-голямото специализирано селскостопанско изложение в България БАТА АГРО ще се проведе от 13 до 17 май 2013
Четвъртото поредно издание на международното специализирано селскостопанско изложение БАТА АГРО ще се проведе от 13 до 17 май 2013 г. на летище Стара Загора.
Четвъртото поредно издание на международното специализирано селскостопанско изложение БАТА АГРО ще се проведе от 13 до 17 май 2013 г. на летище Стара Загора. Ще бъде демонстрирана и тествана в работен режим земеделска техника от ново поколение, като някои машини ще бъдат представени за първи път в Европа именно на селскостопанско изложение БАТА АГРО 2013.

Към момента заявките за участие за БАТА АГРО 2013 са почти двойно повече в сравнение с миналата година, когато са участвали 185 фирми, а през 2011 г., изложители са били - 137 фирми. Организаторите очакват ръст на изложбените площи с поне 20% през 2013 г. в сравне-ние с миналата година, когато са надвишавали 20 000 кв.м. По мащаб БАТА АГРО превъзхожда всички специализирани селскостопански изложения, провеждани на територията на Република България.

БАТА АГРО е единственото по рода си изложение в България, което предлага на своите посе-тители модерните решения за модерно земеделие - това е мотото и на тазгодишното издание. Все повече изложители и посетители са привлечени от уникалните условия, които предлага БАТА АГРО, като възможността за тест-драйв и представяне на техника на специално демонс-трационно поле.

Организаторите обещават БАТА АГРО 2013 да бъде още по-мащабно от миналогодишното изложение с богата гама от селскостопанската техника, както и съпътстващи мероприятия, из-цяло посветени на проблемите в земеделието и модернизацията на сектора. За първа година, изложението ще бъде проведено само в делнични дни от понеделник до петък, тъй като това е удобна форма за професионалните фермери, които смятат да посетят изложението.

ЗА ОРГАНИЗАТОРИТЕ

БАТА АГРО е най-мащабният проект на Българска асоциация на търговците на агротехника – неправителствена браншова организация, която обединява оторизираните представители на водещи производители на земеделска техника. Членовете на БАТА АГРО осъществяват 80% от вноса на машини за земеделието в България. Основна цел на Асоциацията е модернизацията на българските земеделски стопанства, осъществимо със съдействието на всички ангажирани в сектор „Земеделие” институции.

Източник:
www.bata-agro.org

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1308