Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
26 Февруари 13, 17:30 / Автор: AMI Communications
LG ПРЕДСТАВЯ НАЙ-МАЛКОТО В СВЕТА БЕЗЖИЧНО ЗАРЯДНО УСТРОЙСТВО
WCP-300 е с диаметър само 6,9 см и осигурява бързо зареждане и удобство при употреба
СОФИЯ, 26 февруари 2013 г. - LG Electronics (LG) представи най-малкото в света безжично зарядно устройство на Световния мобилен конгрес в Барселона. Моделът WCP-300 е с диаметър само 6,9 см, което го прави лесно преносим. Въпреки малкия размер областта на зареждане е 1,7 пъти по-голяма от тази на предходни безжични зарядни устройства на LG. Новият модел е съвместим със стандартно 5-пиново micro-USB зарядно и притежава голям капацитет и удобство при употреба.

Зарядното WCP-300 е изработено по технология, базирана на електромагнитна индукция, и е сертифицирано по глобалния Qi стандарт за безжично зареждане от консорциума Wireless Power Consortium. Електромагнитната индукция произвежда магнитно поле, което на свой ред генерира електрически ток. Той зарежда батериите на устройствата, поставени върху зарядната подложка. Сертификатът гарантира, че моделът WCP-300 е съвместим с всички смартфони, които поддържат Qi стандарт за зареждане.

„Безжичното зареждане е ключов фактор в гарантирането на удобство за потребителите на смартфони,“ каза д-р Йонг-сеок Парк, президент и изпълнителен директор на LG Electronics Mobile Communications Company. Със зарядното WCP-300, LG предоставя едновременно възможност за преносимост и висок клас зареждане чрез устройство, не по-голямо от подложка за напитки.“

На американския пазар моделите смартфони на LG - Spectrum 2 и Nexus 4 разполагат с вградена поддръжка за директно безжично зареждане, без да се налага закупуването на допълнителни устройства. Компанията вярва, че вградената поддръжка за безжично зареждане в навлизащите модели смартфони бележи върхова точка в развитието на безжичната индустрия.

LG предлага на своите потребители по-качествено мобилно изживяване с въвеждането на световния пазар на смартфони с усъвършенствани технологии за зареждане.

За Контакти:

Деница Дженева
AMI Communications for LG
+359 886 63 45 80
denitsa.djeneva@amic.bg

Източник:
www.amic.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1538