Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Общество

Вземи в gLOG
01 Март 13, 10:36 / Автор: AMI Communications
LG ПОДКРЕПИ ОБРАЗОВАТЕЛНА ИНИЦИАТИВА НА НАЦИОНАЛНАТА ТЪРГОВСКО-БАНКОВА ГИМНАЗИЯ
Компанията поощри победителите в състезанието „Ние знаем повече” в надпреварата за знания по случай 100-годишнината на училището
София, 28 февруари 2013 г – В унисон с политиката си да подкрепя млади таланти, LG Electronics (LG) България награди трима ученици от Националната търговско-банкова гимназия за постижения в училищно състезание по общообразователни и специализирани предмети - „Ние знаем повече” (http://www.ntbg.bg/en). Младите предприемачи - Георги Янков Георгиев, Антонио Иванов Георгиев и Мелания Костадинова Славкова, спечелиха категорията, посветена на икономическа тематика, и получиха мобилни телефони, предоставени от представителството на корейския производител. Наградите бяха връчени лично от управителя на LG за България – г-н Иван Иванов.

„За LG Electronics е чест и гордост да подкрепи подобна инициатива, насочена към развитието на младите таланти в България. Щастлив съм да видя, че тук растат и се обучават млади предприемачи, които са бъдещите бизнес лидери в страната. Като социално-отговорна компания, инвестираща в знание, know-how и развитие на човешките ресурси, LG Electronics планира да подкрепя и занапред инициативите на Националната търговско-банкова гимназия не само с предметни награди, но и чрез предаване на опит и умения, които да бъдат от практическа полза за учениците”, каза Иван Иванов, управител на LG Electronics за България, при награждаването на победителите.

Състезанието “Ние знаем повече” се проведе на 21 февруари между учениците от VIII и IX клас като част от кампанията за отбелязване на 100-годишния юбилей на НТБГ. Състезанието беше последвано от XIV училищен панаир по проекта „Интегративно практическо обучение”, в който взеха участие 52 учебни банки, компании и организации, разработени от самите ученици в гимназията. Тяхната дейност се ръководи от Учебната търговска палата и Учебната централна банка.

Участието на LG в състезанието на НТБГ е част от стратегията на компанията да поощрява талантливи български ученици и да подкрепя обществените инициативи на български образователни институции.

# # #

За Контакти:

Тони Стойкова
AMI Communications for LG
+359 892 256 188
toni.stoykova@amic.bg

Източник:
www.amic.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1189