СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

01 Март 13, 10:44 / Автор: Book In Bulgaria
IT платформата Book In Bulgaria представи първата у нас онлайн резервационна система, безплатен софтуер за управление на хотели и безплатна реклама
Платформата е гъвкава и изцяло съобразена с реалната заетост на хотелите
Туристическа агенция Европейска ваканция ЕООД представи официално IT платформата Book In Bulgaria – първата българска онлайн резервационна система, включваща безплатен софтуерен модул за управление на хотели и безплатна реклама. Платформата представлява пълноценна система за управление на хотелските резервации и настаняване, която може изцяло да отговори на нуждите на един малък или среден по големина хотел. Решението включва редица удобни функции за ръководителите на хотели. Системата може лесно да се интегрира с други хотелски софтуерни продукти.

Хотелският софтуер е част от IT платформата за хотелски резервации Book In Bulgaria. Това е необходимо, за да работи платформата в реално време и позволява на мениджърите на хотели да улеснят значително своите ежедневни дейности в управлението на резервациите. Тя е лесна за използване от неспециалисти – не е необходимо да се влиза ръчно, за да се променя заетостта на хотела, нито да се запазват (блокират) специални стаи за посрещане на заявките от Book In Bulgaria.

Платформата е гъвкава и изцяло съобразена с реалната заетост на хотелите. Тя се свързва автоматично с хотелския софтуер (както със собствения модул на компанията, така и с други хотелски системи) и след лесен процес на регистрация платформата вече работи и резервациите започват да пристигат. Предимство на Book In Bulgaria е, че има отделни таргетирани сайтове, насочени към туристи от България, Русия, Румъния и страните от ЕС.

„Желанието ни е да дадем на мениджърите на хотели достъп до нови пазари и клиенти, и да улесним управлението на ежедневните им дейности с една функционална резервационна система. Хотелите дължат комисионна само при платена резервация и ще могат да използват софтуерното решение и реклама напълно безплатно“ - заяви Николай Кратунов, управител на  Европейска ваканция ЕООД.

Източник: Book In Bulgaria