Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

01 Март 13, 10:46 / Автор: ERP.bg
ERP.BG представи новия си Business Intelligence модул, напълно оптимизиран за тъчскрийн интерфейси
С новата версия на ERP системата EnterpriseOne бизнес анализите се превръщат в цялостна среда, достъпна във всички компоненти на решението
Българската софтуерна фирма ERP.BG представи новия си модул за бизнес анализи (Business Intelligence – BI), който е част от ERP (Enterprise Resource Planning) системата EnterpriseOne, разработена от компанията. Той ще бъде достъпен в новата версия на EnterpriseOne.

Обновеният Business Intelligence модул включва две важни промени. На първо място BI функционалностите от един самостоятелен модул вече се превръщат в цялостна среда, разпространена в цялата ERP система. Това позволява системата да бъде интегрирана директно за употреба в оперативните процеси на компанията, което променя изцяло концепцията за използването на бизнес анализи и ги превръща от инструмент, използван предимно пост – фактум, в мощно средство за анализи в реално време.

„Вграденият BI модул дава на компаниите ключови предимства в сравнение с традиционната концепция за добавена отделно Business Intelligence система. С новия модул различните членове на екипа могат да виждат много по-адекватни бизнес анализи, свързани с тяхната конкретна дейност, при това – без никакво забавяне на информацията“ - обяснява Иван Аржентински, управител на ERP.BG

BI функциите са достъпни контекстуално във всички останали модули на системата и се визуализират по множество различни начини, в зависимост от конкретните необходимости на потребителя. Например, когато потребителят отвори прозорец с информация за даден клиент, веднага се появява куб със сечение на продажбите, специфично за този клиент. За нуждите на счетоводстовото пък, при разглеждане на сметка се вижда BI куб с данни за сметката, който позволява на всеки оторизиран потребител с един поглед да придобие представа за движенията по нея. Възможностите за употреба са десетки, а мениджърите и екипът са значително улеснени в процеса на взимане на бизнес решения.

Вторият важен акцент, свързан с Business Intelligence, е оптимизацията за работата с екраните на BI модула през чувствителни на докосване екрани. Това разширява много възможностите за достъп до бизнес анализи през смартфони и таблети. Оптимизациите улесняват също и използването на бизнес анализите през традиционни компютърни интерфейси с мишка.

„Желанието ни е да направим Business Intelligence функциите все по-достъпни за мениджърите, които често са в движение. През последните две години ERP.BG промени изцяло интерфейса на своята система EnterpriseOne, превръщайки я в едно напълно оптимизирано за мобилни устройства решение. Новите възможности за достъп до BI модула на системата са част именно от тази дългосрочна политика на екипа ни“ - посочва още Иван Аржентински.

Повече за ERP.BG

ERP.BG ( И Ар Пи България ООД ) е един от първите български разработчици на системи за управление на бизнеса, с над 19-годишен опит в разработката, внедряването и поддръжката на такива решения. Компанията има специфичен опит и завършени проекти в сегментите търговия на едро и дребно, печатарска индустрия, хранително – вкусова промишленост, текстил, строителство и строителни материали, хотелиерство, филмопроизводство, транспортна дейност и реклама. В ERP.BG работят над 15 висококвалифицирани специалисти, включително екипи за внедряване, за техническа поддръжка, за гореща телефонна и онлайн поддръжка. Повече информация за компанията и за предлаганите от нея продукти и услуги можете да откриете на адрес http://erp.bg/.

За Контакти:+ 359 885 90 52 99

Източник:
http://erp.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5137