Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
04 Март 13, 11:24 / Автор: Office 1 Superstore
ChairPro – най-новият виртуален магазин за столове в България
София, България, 1 март 2013 г. Най-новият виртуален магазин за столове в България вече отвори врати. Вашият доверен специалист за удобство и комфорт – ChairPro, ви предлага богат асортимент на винаги ниски цени за всеки офис, дом и вкус.
ChairPro е най-новият международен проект на Office 1 Superstores International Inc., собственик на марката „Office 1 Superstore“ в цял свят. Tой стартира пилотно от България. Гамата от продукти, които виртуалният магазин предлага, включва: директорски, посетителски и работни столове, ергономични, детски, столове за кафе, ресторанти и трапезария, както и аксесоари за тях. Всички артикули се доставят от доказали се и сертифицирани производители от цял свят и се отличават с красив дизайн, висока издръжливост и голямо разнообразие от дамаски, цветове и надеждни механизми.

ChairPro съчетава ключовите предимства на съвременния модел за онлайн търговия: лесна навигация и търсене сред богатия асортимент столове, конкурентни цени, разнообразие от различни методи за онлайн и офлайн плащане, безплатна доставка в цялата страна за всички столове над 50 лв.

Мисията на ChairPro е да създаде удобство и стил, както и да защити здравето на клиентите си, които работят по цял ден на стол, като по този начин повиши продуктивността и качеството им на работа. Неслучайно съдържанието и навигацията на ChairPro.bg са изцяло съобразени с потребностите на българските потребители от по-бърз и лесен достъп до най-актуалната и полезна информация, която да помогне на всеки един от тях в избора му на правилния стол за дома или офиса.

Своят старт ChairPro отбелязва и с провеждането на Facebook игра, активна до 04.04.2013 г. В нея всеки, който се присъедини към официалната фен страница на ChairPro ще има шанс да спечели една от атрактивните награди: 1 директорски стол Relax, 2 големи двуцветни барбарона и 3 ваучера за 10% отстъпка за всички продукти на уебсайта ChairPro.bg.

За повече информация за ChairPro и участие в играта, моля посетете: http://www.chairpro.bg.

За Контакти: Силвия Щинкова

Източник:
www.chairpro.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1233