Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
04 Март 13, 11:41 / Автор: Studio 5
Семинар за Flirt & Love стартира в Studio 5
Къде и как да флиртуваме, как да бъдеш уверен, как да задържиш една връзка и още много теми ще се разглеждат на регулярните семинари Flirt & Love в Studio 5.
Съботният следобед бе посветен на красивите емоции – Флирта & Любовта, усещания за които много хора биха казали, че са им непонятни – или не могат да флиртуват, или не са изпитвали и не знаят що е то Любов. А „Любовта – това е действие. Желанието да правиш неща за другия.”, обясни Боян Мoсков, един от гост лекторите от PUA Team. Специални гости на събитието бяха доказани специалисти в своята област, сред които: дамата, която може да втали всеки и собственик на eat4fit - Ира Банковска. Мъжът, който може да извая релефно тяло дори на най-големия мързеливец, собственикът на G&R GIM и многократен шампион по културизъм – Георги Славов. 

Сексологът, чието име говори достатъчно - Румен Бостанджиев. Брачният консултант и… астролог Михаил Цветков. Готик дамата дизайнер, фотограф и собственик на магазин GORGON – Драга Сапаревска. Гостите на Flirt & Love посрещнаха с аплодисменти очарователната Наталия Кобилкина и Алекс, които зададоха екзистенциалните въпроси: „Какво означава да бъдеш жена? Какво означава да бъдеш мъж? И защо сме родени на този свят?”. Отговорите се оказаха много простички, но от изключително значение, ето какво каза Наталия: „Жената е на този свят за да бъде Красива и тя трябва да се грижи за това!”, а Алекс, от гл.т. на силния пол допълни „Мъжът се ражда, за да Води жената” и показаха как трябва да върви една двойка, хваната ръка за ръка.

Изключително настроение донесе и актрисата Елена Атанасова, която изигра част от своя спектакъл „Sex без захар”, като с много хумор обясни нагледно как жената трябва да се държи по време на секс, когато няма желание за него. Повече за това може да видите на 12.03 (вторник) от 18.30ч в Studio 5.

Организаторите на събитието Биляна Кънчева - Billy и Екатерина Върбанова, която организира и „Училище за млади родители”, дадоха примери за това как да придобием увереност и демонстрираха как една дама трябва да флиртува и какви действия трябва да избягва по време на флирта. А ето какво казват те за Флирта и Любовта:

Billy: „Флиртът e в очите. Всичко останало е не/порочност”
Ekaterina: “Любовта е само чувство в живота на игра с опасни връзки…”

Семинарът завърши с томбола, в която 5-ма от гостите спечелиха ваучери за дерматологични процедури от „ВИТА Естетик Център”, ваучери осигурени от Speed Dating и голямата награда, по препоръка на сп. „Arena of Beauty” – екзотичен SPA масаж, в един от най-добрите SPA центрове в България – DZEN SPA.

Следващото издание на Flirt & Love ще се проведе на 16.03 (събота) отново от 13 до 15ч. Тогава Мария Стоева, психолог арт терапевт и собственик на Център за личностно развитие Belmondo, ще приложи на гостите АРТ терапия. „Тук няма да се търсят художници, а напротив, колкото по-опростено рисуваш, толкова по-ясно се вижда отношението на човек към себе си, към половинката, към флирта и към любовта”, споделя Мария.

Програмата за следващите семинари се изготвя. За момента потвърдили лектори са Димитър Кръстев – специалист по човешки взаимоотношения, член на МЕНСА, автор на книгите „Дуоника – печелившата стратема за живеене” и „Чаткалина – звукът на дланите” и Оксана Николова – майстор гримьор, преподавател в професионална школа и представител на Mayballine за Българи. Повече информация може да намерите на Facebook страницата на семинара: Flirt & Love.

За Контакти:

Биляна Кънчева
PR Club Studio 5
pr@clubstudio5.com
0885 79 52 53

Източник:
http://www.facebook.com/pages/Flirt-Love/334331100001970?ref=hl

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.145