Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

04 Март 13, 12:12 / Автор: Балкан Сървисис
Балкан Сървисис завърши първи етап от внедряването на QlikView в ЗАД „Виктория”
Благодарение на това решение дружеството ще има по-бърз и ефективен достъп до информацията за многогодишната си дейност във всички свои агенции в страната
Българската консултантска компания Балкан Сървисис (http://www.balkanservices.com/) приключи успешно първия етап от разработването на бизнес интелиджънс проект съвместно със Застрахователно АД „Виктория”( http://victoria-insbg.com/bg/).

Благодарение на това решение дружеството ще има по-бърз и ефективен достъп до информацията за многогодишната си дейност във всички свои агенции в страната. Обединена е информационната система на фирмата със счетоводната система Ажур, на основата на изграден модел, изключително подходящ за типичните изчисления в застрахователния бизнес. За целта бе разработен и конектор за Ажур. Всичко това позволява да бъде синтезирана бързо и лесно нужната информация относно щетимост, характеристики на портфолиото, получени премии, сравнение с минали години, заделени резерви, оперативни разходи и други. Проектът продължава, като вторият етап ще завърши цялостната платформа за улесняване и оптимизиране максимално работата на дружеството при изготвяне и изпращане на детайлни застрахователни отчети към държавни институции и заинтересовани трети лица.

„Изключително доволни сме от професионализма, с който Балкан Сървисис осъществи проекта, компанията напълно отговори на нашите специфични нужди и изисквания. Благодарение на съвместната ни работа постигнахме оптимални резултати - сега дейността ни се осъществява с много по-голяма бързина и интегрираност на информацията” – посочи Олег Иванов, Директор Информационно обслужване.

Повече за Застрахователно АД „Виктория”

През 2012 г. Застрахователно АД „Виктория” отпразнува десетгодишнината от своето създаване, то притежава лиценз за всички видове застраховки в предмета на общозастрахователните дружества и е част от една от най-големите застрахователни групи в света – Generali Group. Разполага със собствена пласментна мрежа, широко разгърната на територията на страната и с утвърдено присъствие в основните областни и административни центрове. Има над 70 офиса в страната и 240 щатни служители и е в топ десет на застрахователните дружества в България.

Повече за Балкан Сървисис

Балкан Сървисис ООД предлага консултантски услуги в сферата на приложенията за бизнес управление, с акцент върху ERP (Enterprise Resource Planning), BI (Business Intelligence) и CRM (Customer Relationship Management) сегментите. Ефективните бизнес решения, които внедрява са насочени към цялостна оптимизация на бизнес процесите. Продуктовото портфолио на компанията включва Atlantis ERP – цялостно решение за планиране и управление на фирмени ресурси, QlikView Business Intelligence - решение за Reporting, ad-hoc анализ и Key Performance Indicators (KPIs), Microsoft Dynamics CRM – цялостно решение за управление връзките с клиенти, IT поддръжка и услуги, изготвяне и управление на Европейски Проекти. Сред областите, в които Балкан Сървисис се специализира освен в застрахователния бранш са още одит на информационни системи, специализирани решения в сферата на строителството, факторинг и лизингови компании. Повече за Business Intelligence решенията които предлага компанията можете да научите на http://www.businessintelligence.bg и http://www.x3analyses.com.

За Контакти: + 359 885 90 52 99

Източник:
http://www.balkanservices.com/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6313