Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

05 Март 13, 16:24 / Автор: Антиподес
Нараства броят на проектите за комбинирано внедряване на BPM и ERP бизнес софтуер
Проучване на компанията за бизнес софтуер Антиподес показва, че все повече клиенти избират да инсталират двата типа софтуер заедно
Бързото развитие на софтуера за управление на бизнеса през последните години помогна на много предприятия да повишат своята ефективност, но едновременно с това появата на нови и нови класове бизнес софтуер все по-често действа объркващо за мениджърите на предприятия. Проблемът е, че те трябва да се запознават с все повече различни концепции за бизнес софтуер – ERP (Enterprise Resource Planning – управление на корпоративните ресурси), BI (Business Intelligence – бизнес анализи), CRM (Customer Relationship Management – управление на взаимоотношенията с клиентите), BPM (Business Process Management – управление на бизнес процесите) и др. Очакваният ръст на софтуера от клас BPM често поставя пред мениджърите въпроса: ERP или BPM е по-добрият избор.

Проучване на компанията за бизнес софтуер Антиподес показва, че все повече клиенти избират да инсталират двата типа софтуер заедно – като две отделни интегрирани решения или като едно цялостно решение, включващо в себе си характеристиките на BPM и на ERP. Чрез този подход всички предимства, които има една пълноценна система за управление на бизнес процесите се добавят автоматично към ERP софтуера, което увеличава значително неговата функционалност.

Предимствата на интегрираното ERP и BPM решение са много. На първо място то дава на мениджмънта цялостен поглед върху корпоративните ресурси и процесите, протичащи във фирмата, във всеки един момент, през един единствен интерфейс. На второ - спомага за оптимизирането на ресурсите и позволява ограничаване до минимум на складовите наличности, както и за по-ефективното управление на служителите. Системата може да информира съответните служители, кога е най-голямото натоварване за дейности, като пускането на фактури или изпълнението на други задачи и съответно да спомага за тяхното по-равномерно разпределение. Освен това BPM системата акцентира върху един ключов елемент от фирмената дейност, каквито са бизнес процесите и представя информацията във формат, който е много лесно разбираем за потребителите. Не на последно място интегрираният подход улеснява поддръжката на ИТ инфраструктурата, спестява време на ИТ мениджмънта и оптимизира трафика на фирмените данни, намалявайки натоварването на фирмената мрежа.

Повече за Антиподес ООД

Антиподес ООД е български разработчик на бизнес софтуер, основан през 1999 г и наложил се като една от най-успешните ИТ компании в България. Предлага цялостни решения за бизнеса, включително системи от клас BPM (Business Process Management), ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Relationships Management), консултации, поддръжка и други услуги с добавена стойност. Компанията има множество престижни български и международни награди. Нейни клиенти са водещи организации от Европа, Северна Америка и Азия. Повече информация за Антиподес е достъпна на адрес: http://www.antipodes.bg/bg/

За Контакти:+ 3359 885 90 52 99

Източник: http://www.antipodes.bg/bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1678