Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Телекомуникации

Вземи в gLOG
05 Март 13, 16:48 / Автор: AMI Communications
LG продаде 10-милионния си LTE смартфон
LG разширява пазара на LTE технологии, за да удовлетвори нужните на все повече свои потребители
София, 5 март 2013 - LG Electronics (LG) е продала повече от 10 милиона LTE смартфона в световен мащаб. Това е резултат от масираното навлизане на компанията на 4G пазара, в комбинация с най-добрия хардуер и усъвършенствани 4G LTE технологии.

„Бързият напредък в 4G LTE технологиите позволява на LG да отговори на нуждите на потребителите и да постига успех в продажбите на LTE смартфони като цяло.” каза д-р Йонг-сеок Парк, президент и изпълнителен директор на LG Electronics Mobile Communications Company. „С утвърдени позиции в индустрията ние ще продължим да разширяваме влиянието си на световния LTE пазар с все по-широк набор от висококачаствени LTE смартфони.”

LG успешно разширява своето присъствие в LTE сегмента, благодарение на ранното си навлизане на този пазар и лидерските си позиции в разработването на LTE технологии. Миналата година LG пусна популярни LTE смартфони на ключови пазари като Съединените щати, Япония, Германия и Южна Корея. През следващите седмици компанията ще започне поетапно представяне на LG Optimus G в още 50 нови държави.

Според Strategic Analytics през 2013 г. се очаква ръст в световните доставки на LTE смартфони до 275 милиона единици. LG цeли да удвои продажбите си тази година с разширяване на предлаганата гама от устройства на установените и на развиващите се пазари. През 2013 г. серията на LG Optimus F ще зарадва потребителите с високоскоростно изживяване с преминаването от 3G към 4G LTE мрежи.

# # #

За LG Electronics.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. С продажби на стойност 54,3 трилиона корейски вона (49 милиарда щатски долара) през 2011 година, LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance и Air Conditioning and Energy Solutions. LG е един от водещите производители в световен мащаб на телевизори с плосък панел, мобилни устройства, климатици, перални машини и хладилници. Повече информация можете да намерите на www.LGnewsroom.com.

За LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications Company е водеща световна компания в сферата на мобилните комуникации и информационните технологии. Със своите авангардни технологии и иновативни възможности за дизайн, LG създава мобилни телефони, които осигуряват оптимално мобилно изживяване на потребителите по целия свят. LG се стреми да развива технологии позволяващи конвергенция с други продукти и мобилни компютърни устройства, като същевременно продължава да има водеща роля в областта на мобилните комуникации, отличаващи се със стилен дизайн и смарт технология. Повече информация можете да намерите на www.lgе.com.

За Контакти:

Деница Дженева
AMI Communications for LG
+359 886 63 45 80
denitsa.djeneva@amic.bg

Източник:
www.amic.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5547