Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

05 Март 13, 17:02 / Автор: СуперХостинг
СуперХостинг.БГ отчита ръст в търсенето на .BG домейни
Домейните от националната зона вече са 10% от всички регистрирани от компанията интернет имена. По случай Националния празник на България тя предлага регистрация на .BG домейни с 10 лв. отстъпка
Домейните от зоната „.BG” вече съставляват около 10% от всичките 60 000 домейна, регистрирани в най-голямата българска хостинг компания СуперХостинг.БГ. Тенденцията е любопитна, предвид факта, че фирмата предлага интернет имена от българската национална домейн зона от февруари 2011 година. Само през миналата година пък около 20% от всички регистрирани в СуперХостинг.БГ домейни са в националната зона. Очакванията са търсенето на „.BG“ домейни да нараства, особено тази година, в която се очертава бум на електронната търговия у нас.

„Домейните от зоната .BG са ценни с високото доверие на потребителите към фирмите, които са ги регистрирали, поради по-сериозната процедура и документите, които са необходими за регистрация. Когато навлязохме на пазара на .BG домейни ние си поставихме за цел да ги направим още по-достъпни за българските фирми, организации и физически лица, улеснявайки максимално процедурата по регистрация и същевременно запазвайки високото доверие на потребителите в този тип домейни. СуперХостинг.БГ предлага максимално улеснена и бърза регистрация, при това на много достъпна цена и новата ни промоция по случай Трети март е част от тези наши усилия“ - посочва Методи Дреновски, управител на СуперХостинг.БГ.

Като предимства на .BG имената той посочи и факта, че в тази домейн зона все още има много възможности за съчетаване на различни комбинации на български и на английски език, което дава свобода на новите собственици на уебсайтове. „Освен това, ако бизнесът ви е свързан с България, използването на български домейн би допринесло за маркетинговата ви стратегия и изграждането на вашата марка“ - добави Методи Дреновски.

По случай празника на Освобождението на България - Трети март - българската хостинг компания СуперХостинг.БГ предлага националните интернет домейни от областта .BG с отстъпка от 17 процента. Така вместо стандартната цена от 58.75 лв. на година с ДДС, всички клиенти на компанията могат да си закупят .BG – домейн на специална цена от 48,75 лв. на година с ДДС. Промоцията е активна до 14 март 2013 г., включително и има за цел да популяризира използването на български национални домейни.

Всеки желаещ може да се възползва от отстъпката от стандартната цена за .BG домейни чрез въвеждането на промо код „3MART“ при поръчката на нов домейн. Освен това от компанията съобщават, че всички настоящи и бъдещи нейни клиенти, които добавят и хостинг план „СуперСтарт“, „СуперПро“ или „СуперХостинг“ към тяхната поръчка, ще получат също и отстъпка в размер на 17% от цената на хостинга. Отстъпката се начислява на база стандартна цена на услугата. Тя е валидна само при поръчка на нови услуги за нови и настоящи клиенти. Въвеждането на промо код не анулира останалите бонуси и текущи промоции, които могат да се ползват, съобразно избраните в поръчката услуги.

Повече информация за регистрацията на .BG домейни е достъпна на адрес: http://blog.superhosting.bg/bg-domains-registration.html

Повече за СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ предлага споделен хостинг, регистрация на домейни в повече от 50 различни области (TLD), виртуални, cloud и наети сървъри, издаване и инсталиране на SSL сертификати, услуги, свързани с популяризация на уеб сайтове и др. Услугите, предлагани от компанията са с високо качество, адекватна 24/7 техническа поддръжка и гарантирана непрекъсваемост на достъпа. През последните няколко години СуперХостинг.БГ се утвърди като най-бързо развиващата се и най-голяма хостинг компания на българския пазар. СуперХостинг.БГ е член на Българската уеб асоциация (БУА), Българската асоциация за електронна търговия (БАЕТ), ИАБ България, УНИНЕТ и участва активно в управителните съвети и решения на съответните организации.

За Контакти: + 359 885 90 52 99

Източник:
http://blog.superhosting.bg/bg-domains-registration.html

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1137