Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
05 Март 13, 17:04 / Автор: Интер Експо Център - София
ПОКАНА до медиите
Уважаеми колеги, заповядайте на Официалното откриване на специализираните индустриални изложби MachTech & Metal, IFAM, INTRONIKA и PLAST, ТРАНСПОРТ и ЛОГИСТИКА (6-8 март) и SECURITY EXPO 2013 (6- 9 март). За да улесним вашите контакти и отговорим на интереса към индустриалните изложби, тази година в Изложбена зала 3 има изградена МЕДИЯ ЗОНА.
Агенция Булгарреклама ЕООД има удоволствието да Ви покани на 6 март 2013г. (сряда) в Интер Експо Център – София, бул. “Цариградско шосе“ № 147, на
Официалното откриване на
специализираните индустриални изложби
MachTech & Metal, IFAM, INTRONIKA и PLAST, ТРАНСПОРТ и ЛОГИСТИКА (6-8 март)
и SECURITY EXPO 2013 (6- 9 март)

Изложбите демонстрират новостите и тенденциите в производството и пазарите в стратегическите сектори на машиностроенето, металургията и леярството (MachTech & Metal), в автоматиката, роботиката и мехатрониката (IFAM), електронната промишленост и телекомуникациите (INTRONIKA), в сектора на пластмасовата и каучуковата промишленост (PLAST), в транспорта, логистиката и спедицията, с акцент развитието на електрическата мобилност в страната (ТРАНСПОРТ и ЛОГИСТИКА) ив сферата на охраната и сигурността (XX юбилейно издание SECURITY EXPO).

Организатори на MаchTech&Metal, IFAM,INTRONIKA и PLAST са Българската браншова камара - машиностроене, Българската асоциация Полимери, словенската ICM d.o.o. и Агенция Булгарреклама.

Директни изложители са 63 производители, търговци и дистрибутори, които представят продуктите на 152 фирми изложители и подизложители от 26 държави - България, Германия, Италия, Чехия, САЩ, Турция, Унгария, Швейцария, Япония, Франция, Финландия, Швеция и др.Международният форум тази година привлече близо 20 нови компании от България, Гърция, Унгария, Италия, Румъния и други държави.60 компании ще вземат участие в деловата борса за бизнес коопериране и технологичен трансферIndustryMatchMaking - IMM2013.

Организатори на ТРАНСПОРТ и ЛОГИСТИКА са Агенция Булгарреклама и Българска Транспортна Преса.

Изложението се провежда за шеста поредна година и ще представи най-новите продукти и услуги на над 70 компании – лидери в транспортната, логистичната и складова индустрия. Изложители и подизложители са фирми от 10 държави, сред които са България, Германия, Япония, Испания, Италия, Швейцария, САЩ, Китай и др. Индустриален клъстер "Електромобили" подготвя по време на специализирания форум представяне на иновации, които значително увеличават българския принос за развитието на електрическата мобилност в страната. Ще бъде представен електрическият автомобил VROMOS KIWI 201.

Организатори на SECURITY EXPO 2013 са Българска търговско-промишлена палата и Агенция Булгарреклама. На изложбата участват 139 фирми изложители и подизложители, в това число 63 директни участници от държавите България, Великобритания с колективно участие, Германия, Китай, Унгария, Чехия, Литва, Латвия, Белгия, Тайван, Босна и Херцеговина, Дубай, Румъния и Испания.

Богата програма с бизнес форуми по време на изложенията - демонстрации, фирмени презентации, семинари, делови борси за специалистите ще повишат информираността и шансовете за партньорство между фирмите и ще стимулират внедряването на новостите в стратегическите сектори на индустрията.

Уважаеми колеги,

За да улесним вашите контакти и отговорим на интереса към индустриалните изложби, тази година в Изложбена зала 3 има изградена МЕДИЯ ЗОНА.
Предвижда се в нея да се провеждат срещи – разговори и интервюта с организатори и участници в деловите инициативи по актуални за бранша теми и неговото представяне. Водени от желанието за експедитивна организация и комфорт във вашата работа, предлагаме на
6 март 2013 г. от 11.00 до 16.00 часа провеждането на срещите в определено време.

За целта, молим да заявите вашето желание за среща-разговор / интервю по предложения по-долу график на
електронен адрес и телефони: llitcheva@iec.bg, тел.: 02/ 9655 289,
nvaneva@iec.bg, тел.: 02/ 9655 292 и
088 860 1433;
estoineva@iec.bg, тел.: 02/ 9655 291


ПРОГРАМА за 6 март (сряда) 2013г.

ЗАЛА 3 – МЕДИЯ ЗОНА

11.00 ч. Интервюта – разговор с г-н Илия Левков, председател на УС на Индустриален Клъстер “Електромобили”, с г-н Борил Иванов, председател на УС на Българска асоциация за спедиция, транспорт и логистика и с г-н Никола Христов, председател на УС на Българска асоциация на корабните брокери и агенти

12.30 ч. Интервюта - разговор с г-н Венцислав Славков, председател на Клъстер “Мехатроника и автоматизация”, г-н Веселин Илиев, главен директор “Международно икономическо сътрудничество” в Българска стопанска камара и с г-н Ангел Милев от EnterpriseEuropeNetwork(IndustryMatchMaking - IMM2013)

13.30 ч. Интервюта – разговор с г-н Илия Келешев, председател на УС на Българска браншова камара – машиностроене

15.30 ч. Интервюта – разговор с г-н Петко Ангелов, председател на Националната асоциация на фирми за търговска сигурност и охрана (НАФТСО) и с г-н Цветан Симеонов, председател на Българската търговско-промишлена палата

При интерес от ваша страна имате нашето съдействие за среща с г-н Ивайло Иванов, управител на Агенция Булгарреклама и с г-н Тони Лазник, управител на ICM d.o.o., Словения.

ФОАИЕ НА ИЕЦ

14.15ч. Официално откриване на XX юбилейно издание SECURITY EXPO с участието на г-н Димитър Георгиев– заместник-министър на вътрешните работи, Н.Пр. Джонатан Алън – посланик на Великобритания, г-н Петко Ангелов – председател на Националната асоциация на фирми за търговска сигурност и охрана (НАФТСО), г-н Цветан Симеонов - председател на Българската търговско-промишлена палата и г-н Ивайло Иванов – управител на Агенция Булгарреклама.

14.30 ч. Разглеждане на индустриалната изложба

ЗАЛА 3 – БИЗНЕС ЗОНА


17.00 ч. Официално откриване на международната изложба MachTech & Metal, IFAM, INTRONIKA и

PLAST с участието на Н.Пр. г-жа DARJA BAVDAŽ KURET - посланик на Република Словения, г-н Георги Шиваров – заместник-председател на Българската стопанска камара, г-н Илия Келешев – председател на УС на Българската браншова камара – машиностроене, г-н Тони Лазник – управител на ICM d.o.o., Словения и г-н Ивайло Иванов – управител на Агенция Булгарреклама.

17.30ч. Разглеждане на индустриалните изложби

Актуална информация за събитията следете и в социалните мрежи Facebook и LinkedIN.

За Контакти:

Прес център Интер Експо Център - София
media@iec.bg

Източник:
www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1345