Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

05 Март 13, 17:09 / Автор: Ланком България
TP-Link представи универсалния разширител за безжични мрежи TL-WA850RE
Устройството е създадено с цел да разшири покритието и да подобри сигнала на съществуващите безжични мрежи в офиси, домове, заведения, хотели и учреждения, елиминирайки т.нар. „мъртви зони“, до които често не достига сигнал
Производителят на мрежово и комуникационно оборудване TP-Link представи новия си универсален разширител (Extender) за безжични мрежи TL-WA850RE. Устройството е създадено с цел да разшири покритието и да подобри сигнала на съществуващите безжични мрежи в офиси, домове, заведения, хотели и учреждения, елиминирайки т.нар. „мъртви зони“, до които често не достига сигнал. Моделът поддържа стандарта за безжичен пренос 802.11n и разполага с Ethernet порт, който му позволява да се превърне в безжичен адаптер, превръщайки едно фиксирано мрежово устройство в безжично. Той се предлага у нас от българския доставчик на мрежово оборудване и компютърна периферия Ланком България.

Устройството разполага с вграден Range Extender бутон, който позволява безжичният сигнал да достигне дори до най-недостъпните за безжично покритие или за окабеляване места. С едно пускане на бутона може лесно да се създаде криптирана връзка към голям брой клиентски устройства наоколо. Високата скорост от 300Mbps прави модела подходящ за видеоконференции, пренос на HD видео съдържание, стрийминг на музика, както и игри в мрежа.

TL-WA850RE разполага със светлинен индикатор, който показва каква е силата на сигнала от рутера, позволявайки на потребителя да намери най-подходящото място за поставяне на устройството. Със своя компактен дизайн то е изключително лесно за внедряване и за преместване, а вграденият Ethernet порт дава възможност за свързване на устройства като Blu-ray® плеъри, гейм конзоли, DVR или устройства за Интернет телевизия. Функцията за профили на TL-WA850RE запомня предишните безжични мрежи и премахва нуждата от рестартиране при смяна на рутера. Моделът работи с всички безжични устройства, поддържащи стандартите 802.11 b/g/n.

Повече за Ланком България

Ланком България ООД (http://www.lancombg.com) е компания за внос, доставка и продажба на едро на висококачествено комуникационно и ИТ оборудване от водещи световни производители. Компанията работи със световни лидери в своите области като TP-Link, Brand-Rex, Motorola, ZyXEL, Kyocera, AEG, Giada и др. Ланком България предлага пълна гама продукти в сферата на локалните мрежи за малки и средни фирми, корпоративни клиенти и домове, кабелните системи, телекомуникациите и интернет услугите, безжичните мрежи, VoIP услугите, Set Up Box и IPTV решенията. Портфолиото на фирмата включва още mini PC решения, виртуални десктоп компютри, комуникационни шкафове и UPS устройства.

Сред клиентите на Ланком България са десетки телекомуникационни и интернет оператори, търговски вериги, корпоративни клиенти, малки и средни фирми от всички големи градове в България. Дългосрочното ни партньорство с нашите клиенти се дължи на комбинацията от висококачествени продукти, надеждни партньори, висококвалифициран собствен екип и силен фокус върху конкретните необходимости на клиентите ни. Ланком България доставя както отделни продукти, така и цялостни решения, съобразявайки се максимално с изискванията на своите клиенти.

За Контакти:+ 359 885 90 52 99

Източник:
http://www.lancombg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.9539