Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

07 Март 13, 16:04 / Автор: Мтел
LOOP 005 грабна отличието на публиката на Eventex Awards 2012
За втора поредна година Мтел получава първо място в категорията «Събитие на публиката»
Новаторската онлайн кампания на Мтел, LOOP 005, спечели най-ценното признание - наградата на публиката, във второто издание на Eventex Awards - награди за организатори на събития и техните партньори.

Успехът на кампанията LOOP 005 е резултат от успешнотo сътрудничество между Мтел и Токсити груп, по чиято идея бе осъществен проектът.

Кампанията популяризира тарифния план на младежката мрежа LOOP – LOOP 005. Печелившата й тайна е, че тя доказа на практика силата на социалните медии и постигна ефект на телевизионна реклама. Това е първата и засега единствена българска онлайн кампания, привлякла влогъри - креативни младежи, изкушени от видео споделянето. Миксът от свежите им видеа, игра във Фейсбук и уеб реклама, допълнен с радио кампания увенча с успех кампаниятa и я отличи с голямото признание – това на публиката.

Проектът успя да постигне не само висока познаваемост, но и измерим бизнес резултат. Той показа впечатляващи резултати за кратък период – за три седмици феновете на официалната страница на LOOP във Facebook се увеличиха три пъти. Освен това доведе до двойно повече активации на тарифния план LOOP 005 в сравнение с подобен LOOP - план през 2011 година, подкрепен с телевизионна кампания и многократно по-висок бюджет.

Във второто издание на Eventex Awards участваха кандидатури в 12 категории. В рамките на 10 дни всеки онлайн потребител можеше да гласува за свой любим проект в категорията „Събитие на публиката“. Церемонията събра маркетинг и PR специалисти, рекламисти, журналисти и организатори на събития

Източник: Мтел

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1123