Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

10 Март 13, 11:45 / Автор: НЕТ1
НЕТ1 пуска на пазара Smart TV устройства, предплатени интернет пакети и Android – базиран таблет
Операторът обяви също, че е първият, който ще предлага в мрежата си съдържанието на Voyo
Телекомуникационният оператор НЕТ1 представи няколко интересни нови услуги, както и продукти, които ще бъдат достъпни ексклузивно за неговите клиенти. С новите си предложения компанията навлиза в сегментите на т.нар. „умна телевизия“ (Smart TV) и таблетите от нисък клас, а новите й предплатени пакети за интернет и телевизия свалят осезаемо цените на тези услуги.

Предплатени оферти за Интернет и телевизия

От 1 март НЕТ1 предлага два нови предплатени пакета за Интернет и за телевизия. Клиентите получават възможност да заплатят предварително за шест месеца и да спестят значителна сума, като при това не се налага да подписват и обвързващи договори. Офертата е първата по рода си у нас, която сваля драстично крайната клиентска цена за услугата на месец и дава пълна свобода на клиента. При промо офертата „Интернет 45 Mbps” клиентът заплаща в аванс еднократна такса от 49 лв. и използва услугата в продължение на шест месеца. Промо офертата „Телевизия 105 TV програми” пък е на стойност 69 лв., които отново се заплащат предварително и дават възможност за достъп до телевизия отново за шест месеца. И двете оферти са с безсрочен договор, без никакви други такси и са валидни както за нови, така и за настоящи клиенти на безсрочен договор. След предплатения период клиентът може да избере услуга по стандартна ценова листа или да избере, да предплати за още шест месеца.

„Това, което липсваше до скоро на нашия пазар е наистина свободна оферта, на достъпна цена, която да не обвързва потребителите и да им позволява лесно да променят решението си, ако пожелаят“ - заяви Мария Божилова, търговски директор на НЕТ1.

Ново Smart TV устройство превръща телевизора в компютър

Също на 1 март телеком операторът пусна на пазара иновативно устройството за „умна телевизия“ (Smart TV), което на практика превръща телевизора в пълноценен компютър. То се продава самостоятелно на изгодна цена за клиенти на НЕТ1, а освен това се предлага като подарък в пакет с услугите на компанията. Моделът му е X-TREMER STV-100. То представлява малка USB – флашка, работеща с мобилната операционна система Android, която се предлага в комплект със стотици безплатни Android – приложения и позволява на потребителя да използва своя голям телевизионен екран за гледане на YouTube клипове или съдържание от компютъра, видеоразговори през Skype, разглеждане на снимки, комуникация в социалните мрежи, видеоигри, четене на новини, гледане на мачове, концерти и много други дейности. X-TREMER STV-100 позволява зареждането на всякакви интернет страници, а освен това може да бъде използвано за споделяне на файлове между смартфон, таблет и компютър.

Smart TV устройството е с резолюция 3D-Dual Full HD 1920 x 1080i и работи с процесор Cortex A5, с тактова честота 1.0GHz. Дискът му е с капацитет 4GB, а RAM паметта – 1GB. То работи с операционна система Android, версия 4.0 и поддържа 3D movie (Dual HD 1920x1080), HDMI 1.4 OUTPUT, както и WiFi 802.11b/g/n. Това означава, че за да можете да използвате модела, телевизорът ви трябва да има HDMI вход и да разполагате с Wi-Fi свързаност. X-TREMER STV-100 се предлага с подарък - оптична мишка и може да бъде закупен в магазините на НЕТ1 на цена от 89 лв. с ДДС.

Android – базиран таблет за деца

Другата новост, предлагана от телекомуникационната компания, е Android – базираният таблет X-TREMER X7-B1. Той се предлага в обектите на оператора на цена от 115 лв. с ДДС, само за настоящи клиенти на НЕТ1. На устройството са инсталирани разнообразни приложения и игри. То е със седем инчов диагонал на екрана и резолюция 800 x 480 p. Процесорът му е Cortex A8, с тактова честота 1GHz.

Voyo в мрежата на НЕТ1

На 8 март НЕТ1 ще стане първия оператор, който пуска в мрежата си Video on Demand услугата voyo. Компанията предлага пакетна оферта, която включва тримесечен ваучер voyo, 65 Mbps интернет, 105 телевизионни програми, включително 13 HD канала и подарък – Smart TV устройство, на обща цена от 35 лв. месечно. Това дава на потребителя достъп до цялото ексклузивно съдържание за voyo и още много разнообразни канали, висококачествен интернет и възможност да гледа всичко на големия телевизионен екран. НЕТ1 предлага и отделно ваучери за voyo в своите търговски обекти.

Повече за НЕТ1

НЕТ1 е телекомуникационен оператор от ново поколение. Компанията предоставя интегрирани решения за бизнес и корпоративни клиенти на територията на цялата страна и е сред най-големите доставчици на интернет и телевизия за крайни клиенти на територията на град София.
http://www.net1.bg/

За Контакти:+ 359 885 90 52 99

Източник:
http://www.net1.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

8.0251