Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
11 Март 13, 09:45 / Автор: balkan-tourism.bg
Изложение за работа Балкан Туризъм, 30 март 2013, НДК
Агенция за подбор на персонал Инсеа Консулт организира Изложение за работа „Балкан туризъм”, изцяло специализирано в туристическия сектор.
Агенция за подбор на персонал Инсеа Консулт организира Изложение за работа „Балкан туризъм”, изцяло специализирано в туристическия сектор, където търсещите работа могат да се срещнат с работодатели предлагащи сезонна или постоянна заетост. Това е еднодневно събитие, което цели да срещне собственици на туристически обекти с потенциални служители. 

Посетителите могат да разгледат рекламните материали на изложителите, да научат повече за предлаганите позиции, да оставят своите CV-та и понякога дори да си тръгват с нова работа в деня на събитието!

Нашите изложители

На изложението ще присъстват 5 звездни all inclusive хотели като ваканционен комплекс Ривиера в Златни пясъци, Сани Ризорт от Халкидики, Happy bar & Grill, Top season and Fun Athority, изцяло реновирания Казино Интернационал от Златни пясъци и други. Поканени са и представители на EURES.

Всички позиции са в туристическия бранш- сервитьори и бармани, администратори рецепция, крупиета, аниматори, рехабилитатори и други. Има стотици отворени позиции. Кандидатите трябва да имат навършени 18 години, за да могат да кандидатстват.

Заинтересуваните кандидати могат да се регистрират се на www.balkan-tourism.bg и да дойдат на 30 март в НДК с няколко CV-та. Наши служители ще ви упътят.

За Контакти: Ина Димитрова

Източник:
http://www.balkan-tourism.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4612