Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

11 Март 13, 09:48 / Автор: Studio 5
Flirt & ART
Семинар за хубавите емоции, в който се дават практически съвети от сфери, свързани с флирта, любовта и тях самите.
Да.. много хора знаят, че флиртът е изкуство, но в неделния следобед на 10-ти март, от 13.30ч, ще разберем, че изкуството издава какво е нашето отношение към флирта, към любовта, към партньора и към нас самите. Психологът и арт терапевт Мария Стоева, управител на Център за междуличностно развитие Belmondo, ще даде много простички задачки на гостите на семинара Flirt & Love в Studio 5, чрез които те ще достигнат до отговорите на горните въпроси. „За целта не е необходимо да сте художници, даже е препоръчително да не сте добри в рисуването, защото тогава се вижда най-ясно вашето отношение към нещата от живота”, споделя Мария.

Припомняме ви, че първото издание на Flirt & Love бе на 02.03 отново в Studio 5. Неговата цел бе да представи идеята и специалните гост лектори, които напред във времето ще водят свои лекции в рамките на семинара. Сред тях бяха дамата, която може да втали всеки и собственик на eat4fit - Ира Банковска. Мъжът, който може да извая релефно тяло дори на най-големия мързеливец, собственикът на G&R GIM и многократен шампион по културизъм – Георги Славов. Сексологът, чието име говори достатъчно - Румен Бостанджиев. Брачният консултант и… астролог Михаил Цветков. Готик дамата дизайнер, фотограф и собственик на магазин GORGON – Драга Сапаревска. Гостите на Flirt & Love посрещнаха с аплодисменти очарователната Наталия Кобилкина и Алекс, които зададоха екзистенциалните въпроси: „Какво означава да бъдеш жена? Какво означава да бъдеш мъж? И защо сме родени на този свят?”. Отговорите се оказаха много простички, но от изключително значение, ето какво каза Наталия: „Жената е на този свят за да бъде Красива и тя трябва да се грижи за това!”, а Алекс, от гл.т. на силния пол допълни „Мъжът се ражда, за да Води жената” и показаха как трябва да върви една двойка, хваната ръка за ръка. Изключително настроение донесе и актрисата Елена Атанасова, която изигра част от своя спектакъл „Sex без захар”, като с много хумор обясни нагледно как жената трябва да се държи по време на секс, когато няма желание за него. Повече за това може да видите на 12.03 (вторник) от 18.30ч в Studio 5.

Организаторите на събитието Биляна Кънчева - Billy и Екатерина Върбанова, която организира и „Училище за млади родители”, дадоха примери за това как да придобием увереност и демонстрираха как една дама трябва да флиртува и какви действия трябва да избягва по време на флирта. А ето какво казват те за Флирта и Любовта:

Billy: „Флиртът e в очите. Всичко останало е не/порочност”

Ekaterina: “Любовта е само чувство в живота на игра с опасни връзки…”

Семинарът завърши с томбола, в която 5-ма от гостите спечелиха ваучери за дерматологични процедури от „ВИТА Естетик Център”, ваучери осигурени от Speed Dating и голямата награда, по препоръка на сп. „Arena of Beauty” – екзотичен SPA масаж, в един от най-добрите SPA центрове в България – DZEN SPA. Какви награди ще има този път и какво е вашето лично отношение към Flirt & Love, заповядайте в 13.30ч, на 10-ти март (неделя) и разберете. Вход: 5лв.

За Контакти:

Биляна Кънчева
PR Club Studio 5
0888 86 80 86
pr@clubstudio5.com

Източник:
http://www.facebook.com/pages/Flirt-Love/334331100001970?ref=hl

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.7593