Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

11 Март 13, 10:06 / Автор: publicombg.com
Содексо е обявена за една от „Най-почетните компании в света” от списание Fortune
Компанията е на първо място в сектора „Разнообразие от аутсорсинг услуги”
Содексо, световният лидер в предоставянето на услуги за качествен живот, бе обявена за най-почетната компания в своя сектор за 2013 г. според проучването за корпоративна репутация на списание Fortune. Около 4000 изпълнителни директори, мениджъри и анализатори оцениха близо 700 фирми от 30 различни държави по 9 критерия, от иновации до глобална конкурентоспособност.

Содексо бе обявена за номер едно в своя сектор Разнообразие от аутсорсинг услуги и беше класирана на първо място в категориите Иновации, Социална отговорност, Финансова стабилност, Дългосрочни инвестиции и Глобална конкурентоспособност.

Социалният модел на Содексо е основен двигател на конкурентоспособността и растежа на компанията. Силното представяне в тези ключови категории за репутацията на фирмата отразява принципите, които обединяват 420 000 служители на Групата Содексо по цял свят. Содексо се стреми да бъде сила в развитието на общностите, в които компанията извършва своята дейност, и световен еталон за услуги, които повишават качеството на живот и подобряват представянето на партньорите на компанията.

За повече информация за годишната класация на списание Fortune посетете: http://money.cnn.com/magazines/fortune/most-admired/

За Содексо

Групата Содексо
Основана през 1966 от Пиер Белон, Содексо е световен лидер в предоставянето на услуги, които подобряват качеството на живот, важен фактор за представянето на хората и организациите. Содексо осъществява своята дейност в 80 държави и обслужва 75 милиона потребители всеки ден, благодарение на уникалната комбинация от трите основни дейности, които развива: Услуги за управление на обекти, Услуги за социални придобивки и възнаграждения и Персонални и домашни услуги. Предоставяйки повече от 100 услуги, Содексо осигурява на своите клиенти комплексна оферта, която развива в продължение на повече от 45 години опит: от рецепция, охрана и почистване до кетъринг и управление и поддръжка на съоръжения и оборудване; от ваучери за храна, за подаръци и гъвкави социални придобивки за служителите до предоставянето на домашни грижи и консиерже услуги. Успехът и представянето на Содексо се основават на независимост, стабилност и способността да се развива постоянно и да ангажира своите 420,000 служители по цял свят.

Ключови цифри (към 31 август 2012)

Групата Содексо в световен мащаб:

18.2 милиарда евро в консолидирани приходи
420 000 служители
20-тият по големина работодател в света
80 държави
34,300 обекта
75 милиона потребители, обслужени дневно

За Контакти:

Виктория Иванова – 0888 418 406
office@publicombg.com

Източник:
www.publicombg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.147