Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
11 Март 13, 17:06 / Автор: Интер Експо Център - София
Българска Строителна Седмица – международен форум на строителството
Специализираното изложение за енергоефективно, екологично и функционално строителство привлича международен инвеститорски интерес и демонстрира тенденциите в бранша
Специализираното изложение за енергоефективно, екологично и функционално строителство привлича международен инвеститорски интерес и демонстрира тенденциите в бранша

Авторитетният строителен форум Българска Строителна Седмица ще се проведе от 20 до 23 март за 13-и пореден път в Интер Експо Център – София (http://iec.bg/bg) и разширява обхвата на участващите фирми и компании. С над 116 изложители от общо 12 държави (в т.ч. 53 нови директни участници) традиционната среща на професионалистите в бранша ще представи иновациите в строителството и новите подходи.

Автомати за покривни хидроизолации, които намаляват значително разхода на материал пестейки средства и усилия, последни модели на лазерно контролирани машини за изпълнение на безфугови бетонни настилки, решетъчни скари от фибростъкло, покрито с висококачествена пластмаса, са само част от иновативните и високотехнологични продукти, които ще бъдат демонстрирани на изложението.

Строителният бранш в страната намира успешно своите нови инвеститори и ще демонстрира на специализирания форум тенденциите и новите си насоки на развитие. Една от най-важните теми си остава енергийната ефективност. Мерките в тази област ще бъдат комбинирани с реновиране и подобряване на заобикалящата градска среда. Тези теми ще бъдат предмет на дискусия на традиционната вече конференция на изложението - BuildinGreen 2013 (http://www.buildingreen.bg/bg/).

Силно международно участие ще демонстрира тенденциите и новите технологии в индустрията. Специалисти от различни сфери ще имат възможност за осъществяване на важни бизнес контакти с фирми от България и чужбина. На форума се очаква и колективно гръцко участие.

В дните на професионалното изложение ще се проведе и третото издание на специализирания салон ГеоЕкспо, както и първият салон BUILDING MARKET - изцяло ориентиран към крайния потребител, който ще предложи специализирани съвети във всяко звено на строително-ремонтните услуги. Интересно за всички посетители ще бъде и ПЪРВОТО НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ между монтажници на естествен паркет.

Паралелно със строителния форум ще се проведе и второто издание на международното специализирано изложение AQUA-THERM за отопление, вентилация, климатизация, екологични технологии. Уникално и успешно събитие, което е отправна точка за индустрията, привлича професионалисти на ръководни позиции и събира доставчици и купувачи в перфектната бизнес среда.

Предстои провеждането на дискусионна среща, тип „Работна закуска“, на която организаторите от Агенция Булгарреклама ще срещнат представители на браншовите организации с представители на водещи медии, за да бъдат обсъдени наболелите проблеми на бранша. Темата ще е „Реалности и перспективи пред строителния бранш в България (след окото на кризата)“.

Актуална информация за събитията следете на обновения сайт на изложението и в социалните мрежи Facebook (https://www.facebook.com/interexpocenter) и LinkedIN (http://www.linkedin.com/company/2726562?trk=tyah).

За Контакти: Интер Експо Център

Източник:
www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1267