Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Изкуство

11 Март 13, 17:12 / Автор: Studio 5
Stand Up Comedy Night @ Studio 5
„Вечер на Stand Up комедията“ - откровените истории не само разсмиват, но и карат всеки един зрител да се припознае в тях.
Всички сме гледали големите имена на Stand Up комедията. Забавлявали сме се с цинизма на Джордж Карлин, остроумните кратки шеги на Джими Кар, експресивността на Робин Уилямс и самоиронията на Луис СиКей. В съботната вечер на 16-ти март, от 18.30ч, гостите на Studio 5 ще имат възможността да се насладят на най-добрите традиции на това изкуство в България - „Вечер на Stand Up комедията“.

Верни на аматьорските корени на жанра, Stand Up комиците нямат театрална школовка. Oт екскурзовод, през рекламист, до IT-специалист, от 25 до 45-годишни, те са обединени от любовта си към преследването на смешното. Въоръжени само с микрофон и с чувството си за хумор, те дават своя забавен коментар върху актуалните събития и съвременното градско ежедневие. Откровените им истории не само разсмиват, но и карат всеки един зрител да се припознае в тях.

Провoкативни и остроумни, саркастични и иронични, проницателни и понякога дори инфантилни, българските изправени комици всеки месец предлагат по нещо ново в една вечер, огласена от смях и звън на чаши.

„Били сме на всички вечери на Stand Up комедията до момента и момчетата винаги се представят на ниво. Много се гордеем с тях и се радваме, че стоят далеч от наркотиците.“
Мнение на случайни зрители от публиката (от местата запазени за роднини)

„Толкова екзалтиращо забавно е, че с приятелката ми правим страхотен секс след всяка комедийна вечер.“
Член на групата за Stand Up комедия

„Минимализмът на декорите е в ярък контраст с мисловния размах на посланията. Иронизирането на тежкото ни ежедневие парадоксално едновременно ни връща, но и откъсва от него. Това е нагледна демонстрация, че на българската сцена нещата се случват въпреки държавата, а не благодарение на нея.“
Виден културен критик в претенциозна статия за друго представление

Повече информация и клипове на българските Stand Up комици може да намерите на www.facebook.com/standupcomedybulgaria

Резервирате местата си за „Вечер на Stand Up комедията“ на тел: 02 / 963 12 54 или 0887 934 335. А ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5, следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката и смехът имат значение.

За Контакти:

Биляна Кънчева
PR Club Studio 5
0885 79 52 53
pr@clubstudio5.com

Източник:
www.clubstudio5.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.112