Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Медии

13 Март 13, 13:46 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Списание ENTERPRISE пусна обновена онлайн платформа с мобилна версия
На новия enterprise.bg можете да намерите актуални новини, събития и анализи и интервюта от света на бизнеса и технологиите
Анализите на дигиталния пазар показват, че до 2015 г. по-голямата част от интернет сайтовете в България ще се достъпват от мобилен телефон. Това се случва на фона на продължаващо залязване на печатните издания за сметка на засилващото се влияние на интерактивните онлайн медии. В отговор на тези тенденции списание ENTERPRISE представя своята обновена интернет версия, достъпна и през смартфон и таблет.

На новия enterprise.bg можете да намерите актуални новини, събития и анализи и интервюта от света на бизнеса и технологиите. Както и в печатното ни издание, изключително се насочваме към практическите проблеми в управлението на съвременните български компании, допитвайки се до водещи мениджъри и бизнес консултанти.

„За управление на съдържанието на сайта се спряхме на платформата Wordpress, тъй като тя се е доказала като достатъчно сигурна и гъвкава и вече се ползва от над 600 млн. интернет страници по цял свят“, споделя Димитър Динев, изпълнителен директор на уеб студио Identity, което разработи обновената версия на enterprise.bg.

“Основната цел, която си поставихме при осъществяването на проекта enterprise.bg, беше потребителите да могат лесно и бързо да достъпват бизнес медията, и най-вече това да е възможно от всякакви мобилни устройства. Затова заложихме на актуалния в момента responsive дизайн, който позволява на интернет страницата да се адаптира към устройството, от което се отваря. На този етап мога да кажа, че сме дали на посетителя всички опорни точки за лекота на работа със сайта.”, коментира Димитър Динев. По думите му, сайтът няма да спира да се развива, тъй като динамиката на интернет медии налага постоянни промени. „Ето защо партньорството тепърва ще се стреми да превърне enterprise.bg в лидер сред b2b медиите”, допълва той.

Първото доказателство за успеха са резултатите от уникалните посещения на сайта, които са се удвоили в рамките на месец. Tова е поредният проект за добри практики от бизнеса на екипа на списание ENTERPRISE, който се реализира благодарение на усилията на всички страни.


Източник:

Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4898