Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
14 Март 13, 12:11 / Автор: Интер Експо Център - София
Работна закуска предхожда Българска Строителна Седмица
Перспективите в строителния бранш в България и дали действително кризата е отминала ще се дискутира по време на бизнес среща между браншовите организации и медиите
Във връзка с провеждането на предстоящото 13-о издание на Българска Строителна Седмица -специализирния форум за енергоефективно, екологично и функционално строителство, който за поредна година организира традиционната конференция BuildinGreen, организатора на изложението Агенция Булгарреклама организира работна закуска, на която ще бъдат дискутирани актуалните проблеми на строителния бранш.

Интер Експо Център, в качеството си на дългогодишен организатор на международни специализирани форуми е постоянен партньор на браншовите организации и с провеждането на тази дискусия се цели максимално осветляване на проблемите на бранша. На кръглата маса, ще бъдат обсъдени наболелите проблеми и ще бъдат потърсени нови решения.

Темата на работната закуска е „Реалности и перспективи пред строителния бранш в България (след окото на кризата)“. С брифиране на конкретни подтеми ще се включат

г-н Борис Радулов – Председател на УС на Българска асоциация за изолации в строителството), г-жа Диана Христова – председател на Комисията по международна дейност и евроинтеграция към УС на КАБ, г-н Веселин Йорданов – член на УС на „Сдружение Български врати и прозорци“,
г-н Мишо Настев – председател на Асоциацията на геодезическите фирми, г-н Филип Владиков – председател на Българската Асоциация на професионалните паркетчии и инж. Димитър Георов – председател на Българския съюз на керамиците. Специален гост ще бъде г-жа Мария Найденова – изпълнителен директор на Градът Медиа Груп.

Българска Строителна Седмица за пореден път ще е арена на професионални срещи и ще демонстрира тенденциите и новите насоки на развитие. Строителният бранш в страната намира успешно своите нови инвеститори и партньори.По време на специализираната изложба организираме атрактивна съпътстваща програма. Сред акцентите в дните между 20 и 23 март ще са:

• BuildinGreen - традиционната конференция, организирана от Градът Медиа Груп
ще се проведе на 20 март. Главен приоритет в регионалното развитие на България през периода 2014 - 2020 г. ще бъде енергийната ефективност в жилищни и обществени сгради. Мерките в тази област ще бъдат комбинирани с реновиране и подобряване на заобикалящата градска среда. Ще се засили използването на инструментите за финансов инженеринг. Това ще бъдат и основните теми - предмет на дискусията на BuildinGreen 2013.

• ПЪРВОТО НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ между монтажници на естествен паркет.
Организирано от БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ НА ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ПАРКЕТЧИИ (БАПП), това ще е уникално за България състезание за монтаж на естествен паркет в дните 21 и 22 март.
България участва за първи път на европейско състезание за монтажници на подови настилки (паркет и ПВЦ) преди година в Букурещ. Европейски състезания (European Parquet Layers Competition) се организират от 1997 г. на всеки две години. Досега домакини са били Германия, Франция, Нидерландия, Полша, Австрия, Румъния, предстоят в Чехия (2014) и Италия (2016).
Целта на първото състезание у нас е демонстриране качествата на българските професионалисти, провеждане на професионални курсове и семинари.

• Собствена демонстрационна зона „Мисия Моят Дом“
Зоната ще представи продуктите и услугите на водещи фирми в строителството. Специалисти от самите компании ще демонстрират пред посетителите качествата на техните продукти. Всяка една демонстрация ще бъде заснета от екипа на предаването и след това излъчвана в сайта на предаването - www.misiamoiatdom.com .

• Демонстрационна зона Майстор +
Първата по рода си българска онлайн услуга, която осъществява връзката между клиенти и майстори е отворена платформа, стимулираща и подкрепяща добре свършената работа.

Авторитетният строителен форум Българска Строителна Седмица ще се проведе от 20 до 23 март за изложбения център на София и разширява обхвата на участващите фирми и компании. С над 116 изложители от общо 12 държави (в т.ч. 53 нови директни участници) традиционната среща на професионалистите в бранша ще представи иновациите в строителството и новите подходи.

За Контакти:

Надежда Ванева, връзки с обществеността, Агенция Булгарреклама, nvaneva@iec.bg

Източник:
www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1546