Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Музика

Вземи в gLOG
14 Март 13, 12:13 / Автор: Гергана Семерджиева
„Камерна сцена Пловдив” представя: Jazzball – новия албум на „Христо Йоцов квинтет”
Настроение, енергия и професионализъм – това е най-краткото определение за албума Jazzball на „Христо Йоцов квинтет”. Един проект, създаден с много любов и уважение към музиката и нейните почитатели. На 26 март от 19 часа албумът ще бъде представен на „Камерна сцена Пловдив”.
Камерна сцена Пловдив” представя:
Jazzball – новия албум на „Христо Йоцов квинтет”

Настроение, енергия и професионализъм – това е най-краткото определение за албума Jazzball на „Христо Йоцов квинтет”. Един проект, създаден с много любов и уважение към музиката и нейните почитатели.

На 26 март от 19 часа албумът ще бъде представен на „Камерна сцена Пловдив”. Според обяснението на Йоцов Jazzball е игра. Игра, която той и неговите колеги – джазовите музиканти , са превърнали в свое основно занимание и духовна потребност.

Музиката в Jazzball е изцяло композирана от него, а вдъхновението си черпи от творчеството на Лий Морган. Това е третият албум на формацията, предишните два са Opium (1998) и Seven Steps (2009). Албумът е записан миналата година с участието на Михаил Йосифов-тромпет, Димитър Льолев-алт саксофон, Милен Кукошаров-пиано, басистите Борис Таслев и Димитър Карамфилов и специалния гост Шибил Бенев – китара.

Определят „Христо Йоцов квинтет” като най-атрактивната българска фюжън формация. В нея са свирили именити изпълнители като Георги Дончев, Росен Захариев, Васил Спасов, Георги Корназов, Димитър Шанов, Шибил Бенев, Владимир Кърпаров, Мартин Марков, Страхил Гайдарски, Михаил Иванов, Виктор Бенев, както и саксофонистите Ерик Про от Франция и Адам Пиерончик от Полша. Формацията е на сцена вече повече от 18 години и се радва на много почитатели заради всеотдайността си към публиката и джаза.

Билети могат да се закупят от "Мюзик център" на ул. "Отец Паисий" 3, от касата на Операта, от Радио Пловдив непосредствено преди събитието или онлайн в мрежата на eventim.bg.

Гергана Семерджиева,
за „Камерна сцена Пловдив”

За Контакти: info23press@gmail.com

Източник:
http://www.facebook.com/events/217591471715262/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1352