Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / PR

Вземи в gLOG
15 Март 13, 15:07 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Комуникационна агенция PRoWay връчи специална награда на Фестивала на занаятите „По Малкотърновски – от извора на Странджа“ 2012
Фестивалът, организиран от Народно читалище „Просвета-1914″, гр. Малко Търново, спечели награда в категория „Изкуство и култура за развитие“ на Конкурс АГОРА 2012
  • Фестивалът, организиран от Народно читалище „Просвета-1914″, гр. Малко Търново, спечели награда в категория „Изкуство и култура за развитие“ на Конкурс АГОРА 2012
  • Комуникационна агенция PRoWay осигури парична награда от 500 лв. и ще предостави безвъзмездно PR и медийна подкрепа на второто издание на Фестивала през 2013 г.
Атрактивният Фестивал на занаятите „По Малкотърновски – от извора на Странджа“ 2012 спечели специалната награда на Конкурс АГОРА 2012 в категория „Изкуство и култура за развитие“. Стилен плакет, грамота и парична награда от 500 лева бяха връчени на Милена Дренчева, секретар на Народно читалище „Просвета-1914″, гр. Малко Търново, от Стоян А. Стоянов, управител на Комуникационна агенция PRoWay и член на журито на Конкурса.

“За нас е изключителна гордост да подкрепим и наградим организаторите на Фестивала, който разкрива тайните и красотата на странджанските традиции“, заяви Стоян А. Стоянов при връчването на наградата. „Малкотърновци ни спечелиха с атрактивността на събитието, с усилията, които полагат през цялата година, за да подготвят успешно Фестивала, и не на последно място с изключително доброто му популяризиране“, допълни той.

„Изключително сме благодарни на Платформа АГОРА и на Комуникационна агенция PRoWay за подкрепата“, сподели Милена Дренчева. „Това ни мотивира и амбицира да организираме тазгодишното издание на Фестивала още по-добре“.

Първото издание на Фестивал на занаятите „По Малкотърновски – от извора на Странджа“ се провежда на 28 и 29 юли 2012 г. в Малко Търново. Събитието показва на своите гости местен бит, традиции и занаяти. Фестивалът на занаятите връща към живот онова богатство на местните хора, което странджанци години наред са крили от чужди погледи. Второто издание на Фестивала ще се проведе на 27 юли 2013 г.

Голямата награда на Конкурс АГОРА 2012 спечели Проектът „Долни Вадин+…там където пътят свършва“ – Споделена кухня, на Народно читалище „Съзнание-1927″, с. Долни Вадин. Общо 40 инициативи на 30 читалища кандидатстваха в конкурса, като освен голямата награда бяха връчени и още четири специални награди в категориите „Солидарност и хуманност“, „Най-продуктивно партньорство“, „Изкуство и култура за развитие“ и „Устойчивост и отговорност“.

Конкурс АГОРА за най-успешна гражданска инициатива, реализирана от читалище, се организира за четвърта поредна година. В конкурса бяха отличени практики, проекти и инициативи на читалища, които през 2012 година са стимулирали участие на гражданите в решаване на проблеми на общността, отговорили са на реални нейни потребности, мобилизирали са подкрепа за различни каузи, повишили са солидарността и доверието, подпомогнали са изграждането на активни общности за местно развитие. 

Конкурсът се организира от Платформа АГОРА в партньорство с Министерство на културата на Република България, Комуникационна агенция PRoWay, Университетско издателство „Св. Климент Охридски", със съдействието на Принцес Хотел София и с медийната подкрепа на Българско национално радио, dir.bg, dnes.bg и ngobg.info (информационен портал за НПО в България).

Информация за Фестивала на занаятите „По Малкотърновски – от извора на Странджа“: http://www.agora-bg.org/bg/contest_agora/contest_agora_2012/malko_tarnovo.html

Facebook страница: https://www.facebook.com/festivalmalkotarnovo?fref=ts

Информация за Конкурс АГОРА: http://konkurs-agora.com/

Facebook страница: https://www.facebook.com/konkurs.agora


За повече информация:
Стоян А. Стоянов
PR Директор
Комуникационна агенция PRoWay
Mob: + 359 (879) 646 648
+ 359 (888) 889 811
E-mail: stoyanov@proway.bg




Източник:

Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0941