Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
18 Март 13, 09:47 / Автор: Интер Експо Център - София
БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ` 2013 – водещ форум за здравеопазването и българските медици
Малко са събитията, които имат почти половинвековна история. БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ е от тях. Изложбата се наложи като носител на прогреса в медицината. Отъждествява се с образец на съвременната медицина и с иновациите в най-хуманната сфера на общественото развитие.
От 15 до 17 май 2013 г. в Интер Експо Център - София, България, ще се проведе 47-ата
международна специализирана изложба БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ.

Малко са събитията, които имат почти половинвековна история. БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ е от тях.
Изложбата се наложи като носител на прогреса в медицината. Отъждествява се с образец на съвременната медицина и с иновациите в най-хуманната сфера на общественото развитие.

“Всичко през тези години подчинихме на желанието ни да помагаме на хилядите лекари, дентални лекари, фармацевти, лаборанти, мениджъри на здравни заведения, което в крайна сметка е насочено към човека и грижата за неговото здраве. С нашите неизменни партньори Българския лекарски съюз и Българския зъболекарски съюз, заедно с пациентски организации и авторитетни чуждестранни партньори, сме амбицирани БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ да развива новаторския дух и в бъдеще. През годините изложбата се утвърди като посланик на разработени у нас високотехнологични продукти, които са нови и за практиката в Източна Европа. Мисията ни да помагаме на българските медици да развиват кариерата си в България, а пациентите да вярват, че тук ще получат най-добрите грижи, ни мотивира и тази година да разгърнем хоризонта и да направим богата и полезна програмата на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ”, подчертава Ивайло Иванов, управител на Агенция Булгарреклама.

Усилената подготовка на експозицията тези дни минава под знака на високия стандарт на услугите, предоставяни от здравните специалисти, на комфорта и сигурното медицинско обслужване на пациентите.

Специалистите от болници и лечебни заведения за извънболнична помощ, диагностично-консултативни центрове, медицински клиники и други здравни заведения все повече разчитат на експонатите на БУЛМЕДИКА. Очакват нови генерации апаратура за лечебната дейност, иновативни системи и апарати за по-висока прецизност в диагностиката, модерно лабораторно оборудване и консумативи за отделни медицински практики, за спешна медицинска помощ, профилактика, ортопедия и рехабилитация, помощни средства с различно клинично приложение и т.н.
Форумът ще представи ценни за здравните специалисти нововъведения в областта на диагностиката, нови стъпки в хирургията, икономична и щадяща околната среда техника за обработка на медицински отпадъци и много други решения за по-добро здравеопазване.

БУЛДЕНТАЛ с направленията зъболечение и зъботехника е очакван форум за иновациите в денталната медицина. По традиция на него се представят най-новото оборудване, апаратура и инструменти за дентални и лекарски кабинети, за зъботехнически лаборатории, стоматологични и зъботехнически материали и консумативи, ергономични решения за добро обзавеждане на рентгенови и зъболекарски кабинети, софтуер, предпазно облекло и защитни средства и др.
Денталните лекари могат да видят най-новото в бързо развиващата се имплантология, в ортодонтията, оралната и лицево-челюстната хирургия, нововъведенията в протетичната дентална медицина. Те бързо внедриха новата техника в своята практика, но при тях нестандартните лечения и развитието на науката вървят с бързи темпове.

В отговор на апела на денталните лекари за системни грижи и превенция, изложението обръща специално внимание на специализирани продукти за орална хигиена за различни възрастови групи с терапевтично и естетическо предназначение.

Организаторите мобилизират потенциала на традиционни и нови участници и партньори за 47-ото издание на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2013. Освен традиционни участници от България, Австрия, Италия, Словения и Гърция тази година изложението посреща и нови компании от Русия, Полша, Италия, Великобритания, Южна Корея, Китай, Германия, Унгария, Франция, Румъния, Италия.

За пета поредна година фирми от Република Южна Корея ще имат национално представяне и ще демонстрират своите продукти на обособени зони в медицинския, респ. в денталния сектор на изложбата.
Заедно с Агенцията за промотиране в чужбина и интернационализация на италианските предприятия (ИЧЕ) отново се организира колективно представяне на фирми от медицинската и денталната сфера от Италия. Договаря се колективно представяне на американски компании, очаква се включване на авторитетни изложители и от други държави.

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ е утвърден форум за контакти и делови инициативи на съсловните организации, на широк кръг специалисти и експерти в здравеопазването.И тази година съпътстващата програма ще е богата на дискусии по важни теми от здравната практика, демонстрации и фирмени презентации на съвременни методи, продукти и услуги за лечението на пациентите, семинари по актуални за медицинската общност теми.

В дните от 17 до 18 май 2013 г. Европейското дружество по дентална ергономия ще проведе 25-ата юбилейна среща, посветена на темата „Бъдещето на денталната медицина, справяне с предизвикателствата с помощта на денталната ергономия“. Домакин е Българската научно-изследователска група по дентална ергономия.

Лектори от Европа и САЩ ще представят ключови концепции за планиране и изпълнение на инструменти, апаратура, високи технологии. Ще бъдат представени архитектурни решения в съответствие с ергономичните принципи за по-продължително и ефикасно практикуване на денталната професия в силно конкурентна среда.

Официалното издание на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ - световноизвестният бизнес гайд today, с инициатори „Дентал Трибюн България” и Агенция Булгарреклама, отново ще улесни посетителите и отрано ще запознае лекари, зъболекари, вносители, дилъри и дистрибутори в здравната област с новостите и най-важните събития от програмата на изложението.

Актуална информация за събитията следете на обновения сайт на изложението (http://buildingweek.bg/bg)и в социалните мрежи Facebook (https://www.facebook.com/interexpocenter) и LinkedIN (http://www.linkedin.com/company/2726562?trk=tyah).

За Контакти: llitcheva@iec.bg

Източник: www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.11