Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
18 Март 13, 13:55
Pampers се грижи за всички бебета
Pampers Premium Care с 5-звездна защита за кожата се грижи за всички бебета – сега на пазара с нов размер, специално за недоносени бебета с индикатор за влажност
Да открие най-ефективния начин, по който да се грижи за кожата на своето бебче е приоритет на всяка майка. Грижата за нежната и неразвита кожа на бебенцата, родени с тегло  под нормата (под 2500 грама) или прекалено рано (преди 37 гестационна седмица) е голямо предизвикателство. Придържайки се към обещанието да се грижи за най-чувствителната кожа – на бебетата, Pampers въвежда размер 0 към пелените Pampers Premium Care, които до момента се предлагаха единствено в размер от 1 до 5. Всеодайността в грижата за бебешката кожа на Памперс се подкрепя и от Българската педиатрична асоциация.

Размер 0 на Pampers Premium Care с 5-звездна защита за кожата е създаден според специалните нужди на изключително чувствителната кожа на недоносените бебета.   Д-р Рада Маркова, експерт – педиатър на Памперс, споделя:

“Процентът на преждевременно родените бебета е голям и продължава да нараства, особено в големите градове. Благодарение на съвременната медицина много от тези дечица имат шанса да порастнат и да се развиват нормално. Наред със специалните грижи свързани с храненето и общата незрялост, кожата на тези мънички бебета е значителен орган и изисква наистина специално внимание”.

Pampers Premium Care предлага следните преимущества на 5-звездната защита за кожата:

• Ултра грижа: външно покритие на всички размери пелени, което позволява на кожата да диша, като по този начин тя получава достъп до свеж въздух, а уникалният лосион с алое вера (размерите от 1 до 5) добавя още един слой защита за бебешката кожа;
• Ултра сухи: технологията Dry Max е клинично тествана, за да пази кожата на Вашето бебче суха до 12 часа, а наподобяващият медена пита слой в размерите от 1 до 3, е направен така, че да абсорбира течното ако;
• Ултра тънки: изключително тънки без компромис в качеството на попиване на Pampers;
• Ултра удобни: Pampers Premium Care притежава супер разтегателна система за закопчаване във всички размери, която се огъва при движенията на бебето, а междувременно предпазва от протичане;
• Ултра комфортни: осигуряват меко като памук усещане за прегръдка.

Pampers® работи в сътрудничество с медицински сестри от педиатрични отделения, които им съдействат при проследяването на нуждите на младите майки, за които е трудно да преценят кога пелената на бебето им е мокра. За да помогне на младите майки, марката Pampers® въведе индикатор за влажността в размерите от 1 до 3 на пелените Pampers Premium Care с 5-звездна защита за кожата.  Линията, която представлява индикаторът за влажност, се оцветява от жълто в синьо при контакт с течността. Индикаторът за влажност е изключително полезен за младите родители, тъй като им показва кога е дошло времето за смяна на пелената.

Мокрите кърпички Pampers Sensitive, в комбинация с пелените Pampers Premium Care, предоставят още по-добра защита за взискателната кожа на бебето, като му осигуряват сигурността, от която се нуждае. Мекотата и безопасността на мокрите кърпички Pampers Sensitive е клинично доказана в грижата за кожата на бебетата, дори и за изключително чувствителната и лесно наранима кожа на недоносените бебета.

Сега майките могат да бъдат спокойни, че правят най-доброто за своето бебе, използвайки пелените Pampers Premium Care с 5-звездна защита за кожата. Взимайки предвид факта, че майките желаят най-оброто за своите деца и благодарение на иновациите на Pampers®, Pampers Premium Care е единствената пелена, което предлага 5-звездна защита на кожата в размер 0, като по този начин осигурява грижа за всички бебета.

За повече информация посетете www.pampers.bg.
За Контакти:United Partners
Източник: (Уебстраница):www.united-partners.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1146