Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
19 Март 13, 08:38 / Автор: Интер Експо Център - София
Българска Строителна Седмица с мащабно гръцко участие
Едни от най-големите компании на Гърция за производство на бои и строителни материали ще представят новите си продукти на специализирания строителен форум от 20-ти до 23-ти март в Интер Експо Център - София
Едни от най-големите компании на Гърция за производство на бои и строителни материали ще представят новите си продукти на специализирания строителен форум от 20-ти до 23-ти март в Интер Експо Център - София (http://iec.bg/bg/event/25/balgarska-stroitelna-sedmitsa)

Лидерите в гръцкия строителния бранш – NOBEL LACK (производител на бои за метални конструкции и маркировка), TILLOS Group (пожароустойчиви панели, панели от минерална вата с гладко стоманено покритие и акустични панели - перфорирани панели, които абсорбират звука) и KAMARIDIS GLOBALWIRE SA (лидер в производството на черна и поцинкована тел, както и на строителни гвоздеи) са сред участниците в специализираното изложение, което започва в сряда 20-ти март в изложбения комплекс на София.

С над трийсет годишна история в производството на строителна техника, компанията GALANOS SA ще демонстрира новата си машина за довършителни работи на подсилено желязо. Продуктите на фирмата покриват целия спектър на завършване като използват компютър и специализиран софтуер. Всички машини отговарят на необходимите стандарти и сертификати за хигиена и безопасност, които се изискват в Европейския съюз.

От Северна Гърция ще участва и един от най-големите производители на декоративни камъни и каменни облицовки – AKROLITHOS. Интегрирания завод разполага с кариери и модерни съоръжения за преработка и измерване, изложбени зали и офиси на обща площ от 60.000m2. Посетителите ще могат да видят различни видове каменни плочи, както за облицовка на цокли, стени, декоративни зидове и колони, така и плочи от по-здрав камък, които успешно могат да застилат пешеходни и автомобилни пътеки. Каменните плочи могат да бъдат наречени древни настилки, напомнящи римските пътища и носещи красотата на съвременния дизайн. В дните на изложението фирмата ще покаже тенденциите при каменните облицовки, които са и последен хит в декоративното строителство.

В стремежа на модерната архитектура да създаде уникални творения, все по-често се прибягва до вграждане на стилове и влияния от минали епохи, които се налагат като отличителна характеристика на сградите с приветливо излъчване. Именно тук е важно използването на декоративно-архитектурни бои. Гръцкия производител Stancolac, активна в областта на лакове, през последните десет години се е специализирала в производството на индустриални покрития. Компанията разполага със собствени съоръжения, оборудвани с най-съвременна техника и химически контрол на качеството.

Един от основните елементи от конструкцията на всяка сграда е покривът. Като завършващ елемент той е натоварен и с редица отговорни функции. Най-големият производител на керемиди в района на Северна Гърция - Dramac Theologidis Rooftiles ще покаже своите продукти, които са символ на качество и издръжливост. Компанията произвежда керемиди и плочки с отлично качество и в разнообразие от цветове.

Полимерни керемиди ще представи фирма KIZI Plast – производител на високоустойчиви покривни системи. Предимствата на тези продукти са нечупливостта и абсолютната водонепропускливост. Те са леки, неронливи, звукоизолиращи и същевременно с традиционен външен вид.

С особено важно значение за строителството е циментовата индустрия. На специализирания форум гръцкия производител VIO BLOK Серес GP С ще покаже своите нови циментови висококачествени продукти, които имат приложения във всички аспекти на новото строителство.

БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА (http://buildingweek.bg/bg) и през 2013 г. ще бъде и със силно международно присъствие. Отново ще се представи китайската компания Anhui Sentai WPC New Material Co., а турският производител Hassan Group Décor, ще изложи над 400 вида ръчни инструменти за строителството.

Специализираният форум за енергоефективно, екологично и функционално строителство се провежда по традиция под патронажа на Министерството на регионалното развитие и благоустройството на Република България. Изложението ще е отворено в дните 20-ти, 21-ви и 22-ри март (сряда, четвъртък и петък) от10 до 18ч., а в събота 23-ти март от 10 до 17ч. в Интер Експо Център (http://iec.bg/bg) .

Актуална информация за събитията следете на сайта на изложбения комплекс (http://iec.bg/bg) и в социалните мрежи Facebook (https://www.facebook.com/interexpocenter) и LinkedIN (http://www.linkedin.com/company/2726562).

За Контакти:nvaneva@iec.bg

Източник: www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1495