Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
19 Март 13, 08:43 / Автор: Интер Експо Център - София
На живо от Интер Експо Център – София онлайн излъчване
Последният етап от ПЪРВОТО НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ между монтажници на естествен паркет ще бъде предавано онлайн директно по специалния канал, който пускат www.streamer.bg на 22-ри март за активностите в изложбения комплекс на София.
Последният етап от ПЪРВОТО НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ между монтажници на естествен паркет ще бъде предавано онлайн директно по специалния канал, който пускат www.streamer.bg на 22-ри март за активностите в изложбения комплекс на София (www.ies.bg).

На сайта на STREAMER.BG - официален онлайн партньор на Интер Експо Център – София –ще бъдат излъчвани най-интересните моменти от провеждащите се събития. В този ден се провежда дългоочакваната SEO Конференция, организирана от лидера на оптимизацията в България SEOM, със специални гост лектори от Google.

От 14:30ч. до 15:30ч. зрителите на онлайн канала на ИЕЦ ще могат да гледат лекцията „Социалните медии и SEO“ на Иво Илиев (InteractAge).
Паралелно със SEO Конференцията в Интер Експо Център – София се провежда е 13-тото издание на специализираното изложение за енергоефективно, екологично и функционално строителство. Българска Строителна Седмица (http://buildingweek.bg/bg) ще представи 116 изложители от общо 12 държави (в т.ч. 53 нови директни участници) и провокира посетители с много атрактивна програма.

На 22-ри март е и Световен ден на водата. Изложбеният център ще бъде една от локациите при провеждането на Международен воден мост 2013 (http://waterbridge.info/).

Това е изцяло нова концепция – Видео-излъчвания от 27 информационни центрове онлайн излъчване, която цели да се превърне в обща международна кауза и да създаде нова култура на комуникация за водата между младите хора и представителите на бизнеса.
В Интер Експо Център ще се организира Централен информационен център на Международен Воден Мост 2013. В панаирния център ще се осъществи работна среща „Водни мостове към Европа“, която ще даде възможност за актуален диалог върху основните приоритети, залегнали в Стратегията на Европейската комисия за европейско партньорство в иновациите в сферата на водите.

На срещата ще бъде представено и специализираното изложение за води и воден мениджмънт ВОДА СОФИЯ (29-ти и 31-ви май) - www.watersofia.com

Актуална информация за събитията следете и в социалните мрежи Facebook (https://www.facebook.com/interexpocenter) и LinkedIN (http://www.linkedin.com/company/2726562).

За Контакти: Интер Експо Център

Източник: www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4388