СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

21 Март 13, 08:25 / Автор: Делтасток
Нова мобилна платформа за търговия от Делтасток
По-малко от месец след като Делтасток предложи на клиентите си своята нова десктоп платформа Delta Trading 6, от компанията представиха и DTMoble – платформа за търговия на финансовите пазари, предназначена за мобилни устройства.
Стилна и интуитивна, новата платформа DTMobile предоставя възможност за търговия в движение на всички трейдъри, използващи устройства с операционни системи Android, iOS, Windows Mobile, Symbian и др. Въпреки че е предназначена за мобилни устройства, платформата притежава богат набор от функционалности, характерни за десктоп платформите.

DTMobile се отличава с модерен и изчистен интерфейс, което я прави лесна за използване от трейдъри с различна степен на познания.
Бързите котировки и прецизни графики дават информация в реално време, която помага да се предвиждат движенията на пазарите, като могат да бъдат избирани различни времеви интервали и тип графика. Възможностите за подаване на различни видове поръчки (маркет, лимит, стоп, ЕОД), подаване на лимит/стоп към позиция, както и отмяна на ECN поръчки, правят платформата наистина ефективна при търговия.

Както и другите версии на Delta Trading, DTMobile предлага безплатни пазарни данни – новини от Reuters в реално време, дневни технически анализи и икономически календар. Засега интерфейсът е на английски език, но в скоро време се очаква многоезична поддръжка още 6 езика.
Тъй като е интернет базирана, DTMobile не се нуждае от инсталация и е съвместима с най-популярните мобилни браузъри. Клиентите могат да достъпват своите сметки в Delta Trading през всички версии на платформата – десктоп, уеб или мобилна.

DTMobile допълва инсталационната Delta Trading 6 и интернет базираната DTWeb, осигурявайки достъп до световните финансови пазари във всеки един момент, от всяка точка на света.

За Контакти:

гр. София 1784