Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Медии

Вземи в gLOG
21 Март 13, 08:31 / Автор: Мтел
Цифровата телевизия на Мтел излъчва ексклузивно нов спортен канал
От утре Sportal TV ще може да се гледа и в движение на всички мобилни устройства от клиентите на телекома
Новият спортен канал Sportal TV прави своя дебют в цифровата телевизия на Мтел. В продължение на един месец Sportal TV ще се излъчва ексклузивно само в телевизионната платформа на телекома. Това стана ясно днес, след като Мтел и Sportal.bg подписаха договор за партньорство на специално събитие.

Новият канал ще бъде достъпен безплатно за клиентите на Мтел във всеки пакет за цифрова телевизия – икономичен, стандартен или разширен. Sportal TV става автоматично част и от 16-те телевизионни програми на платформата Мулти ТВ. Чрез нея абонатите могат да гледат цифрова телевизия както на екрана вкъщи, така и на своя смартфон, таблет или компютър. Статистиката показва, че три четвърти от абонатите на Цифрова телевизия от Мтел гледат спортни канали, като средната гледаемост на ден е близо час.

Sportal TV е естественото продължение на Sportal.bg - най-голямата спортна информационна агенция в България с над 300 спортни новини всеки ден, екип от над 40 висококвалифицирани журналисти и над 2 500 000 уникални посетители.

Новият спортен канал е с информационно-новинарски фокус. С емисиите си на всеки час българският зрител ще бъде винаги в час със случващото се на световната и българската спортна сцена. 70% от новинарското съдържание ще бъде посветено на новини от България, а останалите 30% - на международни.

Телевизията ще привлича феновете на всички спортове със своите ексклузивни интервюта от стадиони, коментари, шоу програми, прогнози. Те първи ще получават информация за атлети, треньори и хора, посветили живота си на спорта. Sportal TV ще се откроява със своите коментарни студия преди и след футболни мачове, лайвскорс, живо излъчване на баскетболни и волейболни срещи, държавни първенства, пресконференции.

Клиентите, които нямат Цифрова телевизия от Мтел в дома си, но искат да бъдат сред първите зрители на новия канал, могат да изберат един от пакетите Светкавичен интернет с телевизия на цена от 19,90 лева на месец.

За да се гледа Sportal TV на няколко устройства чрез Мулти ТВ, са необходими интернет свързаност и само един абонамент за телевизия от Мтел. Независимо дали ползват мобилната мрежа на Мтел или Wi-Fi по избор, клиентите получават неограничен достъп до богато телевизионно и видео съдържание. Трафикът през 3G мрежата на телекома е напълно безплатен.

Източник: Мтел

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.8779