Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

21 Март 13, 17:30 / Автор: AMI Communications
Водещи български икономисти ще открият четвъртото издание на финансовия форум „Шумът на парите“ в средата на м. май
Водещи български икономисти ще дискутират „Икономическите перспективи пред България след Избори 2013“ при откриването на финансовия форум „Шумът на парите“, организиран от финансовия сайт Profit.bg.
20 март 2013 г., гр. София – Водещи български икономисти ще дискутират „Икономическите перспективи пред България след Избори 2013“ при откриването на финансовия форум „Шумът на парите“, организиран от финансовия сайт Profit.bg. Събитието, което тази година ще се проведе за четвърти път, ще се състои на 14 и 15 май в столичния Шератон София Хотел Балкан.

Експертните си прогнози за икономическото бъдеще на България ще дадат съветникът по финансовата политика на президента Росен Плевнелиев Димана Ранкова, консултантът Владимир Каролев, управляващият партньор на Industry Watch Group Лъчезар Богданов и старши икономистът във фондация „Отворено общество“ Георги Ангелов. Непосредствено след парламентарните избори на 12 май, специалистите ще отправят своите препоръки за това как новите управляващи ефективно да посрещнат икономическите предизвикателства през следващите години.

Първият ден на форума ще продължи с дискусия за перспективите пред българската и съседните борси в панела „Капиталови пазари“ и за бъдещето на взаимните фондове в частта „Управление на активи“. Участници в обсъжданията ще бъдат водещи български и чуждестранни експерти от най-големите компании в сектора.

Във втория ден на форума представители на водещите банки у нас ще споделят очакванията си за родния банков пазар. Модератор на панела на тема „Банки“ ще бъде Тихомир Тошев, изпълнителен директор на кредитния консултант КредитЦентър. Програмата на 15 май ще продължи с дискусии на темите „Общо застраховане“ и „Животозастраховане“, където сред лекторите ще бъдат мениджърите на всички водещи компании в сектора.

През 2013 г. форумът „Шумът на парите“ се организира със съдействието на ВИП спонсора Евро Финанс, един от водещите инвестиционни посредници в България, и основните спонсори – вносителят на автомобили Chevrolet, застрахователното дружество Армеец и компанията за управление на активи Актива Асет Мениджмънт.

Медийни партньори на събитието са Дарик радио, в. „Стандарт“, imot.bg, novini.bg и insurance.bg.

Организационен партньор е компанията за управление на събития Ивенто. Форумът се осъществява с комуникационната подкрепа на агенция за връзки с обществеността AMI Communications България.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.3678