Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

21 Март 13, 17:36 / Автор: eDesign
Българска дигитална агенция е отличена с двете най-престижни награди за уеб дизайн – FWA и AWWWARDS
До този момент никоя друга агенция в България не е печелила нито едно от двете отличия
Българската дигитална агенция eDesign е отличена с двете най-престижни международни награди в сферата на уеб дизайна. Това са FWA (Favourite Website Awards) - „Сайт на деня“, която е присъдена на eDesign за 16 март 2013 г. и AWWWARDS - „Сайт на деня“, за 20 февруари 2013 година. И двете отличия са за създадения от българската фирма уебсайт dangelicoguitars.com, на американската компания D'angelico Guitars.

Дигиталната агенция eDesign получава наградата FWA за втори път, след като през отминалата година с нея беше отличен друг проект на компанията. До този момент никоя друга агенция в България не е печелила нито едно от двете отличия. FWA е най-популярната награда за уеб дизайн в света. Създадена е през май 2000 г. с цел да отличава най-добрите и най-новите постижения в сферата на креативността и дизайна в Интернет. Днес сайтът www.thefwa.com отчита 4.8 милиона посещения месечно от целия свят, а призът си е извоювал безспорен авторитет сред всички представители на бранша.

„Получаването на двете най-значими международни отличия в сферата на уеб дизайна действа изключително мотивиращо на целия ни екип. В eDesign винаги сме си поставяли за цел да правим проекти на световно ниво, без значение дали работим за български, или за чуждестранни клиенти. Убедени сме, че двата приза не само ще затвърдят имиджа на компанията ни като най-титулуваната българска агенция за уеб дизайн, а и ще спомогнат за разпознаването на България като дестинация със сериозен потенциал в сферата на уеб дизайна и уеб разработките, разпознаваема за всеки, който търси надежден партньор в тези сегменти“ - заяви Георги Костов, управляващ съдружник на eDesign.

Повече за eDesign

eDesign (http://edesign.bg) e дигитална агенция от нов тип, предлагаща пълен набор от услуги, свързани с уеб и графичен дизайн, мултимедия, интернет и мобилен маркетинг, с фокус върху онлайн търговията, цялостната визуална идентичност и успешното уеб присъствие на своите клиенти. Тя е основана през 2004 г. и днес е най-награждаваната уеб агенция в България, а проектите й са еталон за качествени и нестандартни интернет решения. Избирана е три пъти за българска „Уеб агенция на годината“ - през 2008 г., 2010 г. и 2012 г., има над 60 награди и повече от 80 номинации в български и международни конкурси, включително и една от най-престижните награди в сектора - FWA (Favorite Website Award). В основата на успеха на eDesign е комбинацията от индивидуален подход, креативни решения, вниманието към детайлите, както и силния фокус върху бизнес ефекта за клиентите на компанията.

За Контакти:+ 359 885 90 52 99

Източник:
http://edesign.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1179