Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

21 Март 13, 17:40 / Автор: ERP.BG
ERP.BG представи новата версия 2013/1 на своята ERP система EnterpriseOne
Тя вече разполага с модул „Ценообразуване“, ново вертикално решение „Дистрибуция“, подобрен баркод контрол и цялостна среда за бизнес анализи
Българската софтуерна компания ERP.BG представи новата версия 2013/1 на своята система за управление на бизнеса EnterpriseOne, която е оптимизирана за дистрибуторски дейности, разполага с нов модул „Ценообразуване“, подобрен баркод контрол, цялостна среда за бизнес анализи (BI – Business Intelligence), по-лесна обработка на доставките и много други нови функции. С пускането на версия 2013/1 се променя и начинът на номериране на версиите на системата, като вместо досегашните последователни числа се въвежда схема на използване на година и последователен номер на версията в рамките на годината (2013/1, 2013/2 и т.н.). Ще бъдат пускани около две - три нови версии годишно, а целта на новата номерация е да улесни потребителите в разпознаването на актуалността на всяка версия.

Нов модул „Ценообразуване“

Новият модул позволява масовото създаване и обработка на цени в търговските и производствените фирми, както и едновременната обработка на няколко ценови листи, масово за много продукти. Добавена е и опция за задаване на очаквани маржове, процентни разлики между ценовите листи и други показатели.

Ново вертикално решение „Дистрибуция“

С новото вертикално решение EnterpriseOne оптимизира значително работата на дистрибуторските фирми, обединявайки на едно място цялата функционалност, която е специфична за дистрибуторския бранш. Решението улеснява управлението на търговските екипи, както и следенето на договорени продукти с вериги за търговия на дребно. Подобрено е и поставянето на цели на търговците, както и проследяването за тяхното изпълнение.

Напълно преработен баркод контрол

Новата версия 2013/1 позволява пълна автоматизация на контрола с баркод скенери. Проверяващите служители вече не е необходимо да работят с компютър, а могат да извършват всички действия по приемане и обработване на документи само с баркод четец. Тази функция оптимизира както тяхното време, така и времето за обработка на складовите наличности и в крайна сметка може да спести значителни ресурси на компанията. Подобрява се и се ускорява обслужването на клиентите, като едновременно с това се намаляват и грешките.

Бизнес анализи, интегрирани контекстно във всички модули

Модулът BI (Business Intelligence – бизнес анализи) вече е интегриран в различни оперативни екрани на системата, а не е само отделен модул. Например, при отваряне на информацията за конкретен клиент, веднага се визуализира панел, съдържащ извадка от BI модула с аналитична информация за този клиент. По този начин Business Intelligence функционалността може много по-добре да се интегрира в бизнес процесите на компанията, в сравнение с „външно“ BI решение. Вграденият BI ускорява и улеснява взимането на ежедневни решения, осигурява мигновена информация, там, където е най-нужна, при това - в реално време. Друго предимство е, че в новата версия потребителският интерфейс на вградения BI модул е оптимизиран за работа с чувствителни на докосване екрани, което го прави изключително удобен за използване през таблети и смартфони.

Нов модел на остойностяване и поддръжка на дистрибуционни канали

Останалите новости във версия 2013/1 включват нов модел на остойностяване и улеснена обработката на доставки, поддръжка на дистрибуционни канали и на направления на фирми, както и по-добра автоматизация на работата с партиди, включително улесняване на търговията с вериги, интеграция с баркод контрол и др.

Повече за ERP.BG

ERP.BG ( И Ар Пи България ООД ) е един от първите български разработчици на системи за управление на бизнеса, с над 19-годишен опит в разработката, внедряването и поддръжката на такива решения. Компанията има специфичен опит и завършени проекти в сегментите търговия на едро и дребно, печатарска индустрия, хранително – вкусова промишленост, текстил, строителство и строителни материали, хотелиерство, филмопроизводство, транспортна дейност и реклама. В ERP.BG работят над 15 висококвалифицирани специалисти, включително екипи за внедряване, за техническа поддръжка, за гореща телефонна и онлайн поддръжка. Повече информация за компанията и за предлаганите от нея продукти и услуги можете да откриете на адрес http://erp.bg/.

За Контакти:+ 359 885 90 52 99

Източник:
http://erp.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1755