Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Транспорт и спедиция

Вземи в gLOG
21 Март 13, 17:48 / Автор: GEFCO
Мозаик дел Сур се довери на международния опит на ЖЕФКО
ЖЕФКО разработи уникална стратегия за международен транспорт за Мозаик дел Сур, която осигурява възможност за проследяване и скъсява срока за доставки на испанския производител на фаянсови и керамични изделия.
Курбевоа (Франция), 21 март 2013 г. – ЖЕФКО разработи уникална стратегия за международен транспорт за Мозаик дел Сур, която осигурява възможност за проследяване и скъсява срока за доставки на испанския производител на фаянсови и керамични изделия.

Мозаик дел Сур (Mosaic del Sur) повери на ЖЕФКО управлението на всички свои доставки от Мароко, както и превоза по износа към Европа, САЩ, Азия и Близкия изток. Чрез специални онлайн портали ЖЕФКО осигурява на производителя директно проследяване на товарите.

Комплексно решение, което осигурява ефективно изпълнение на 2,000 поръчки на година по цял свят
От основаването си през 2002 г., Мозаик дел Сур разширява обема на своите доставки, както и тяхното географско покритие. В синхрон със своето възходящо развитие производителят на теракота и фаянс си партнира с ЖЕФКО от 2004 г. Изборът на Мозаик дел Сур се позовава на международното покритие, съчетано с регионален опит на ЖЕФКО, както и възможностите на логистичната компания да управлява вътрешнофирмени и междуфирмени товарни потоци. Задачата на ЖЕФКО бе да разработи решение за оптимизиране на входящите и изходящи потоци, включително и за опростяване на съпътстващите операции. ЖЕФКО Испания в партньорство с Мозаик дел Сур създаде персонализирана стратегия за логистика, която отчита приоритетите и ограниченията на клиента, както и специфичните особености за всеки регион.

От 2004 г. насам, ЖЕФКО превозва продуктите на Мозаик дел Сур от завода в Танжер, Мароко до Мадрид, където се освобождават от митница и товарите се групират преди изпращането им. Дестинациите са към Европа, САЩ, Япония и Близкия Изток и се ползва най-подходящия за случая вид транспорт или комбинация от видове - по море, въздух или наземен. Прекият достъп до надеждната и ефективна информационна система на ЖЕФКО позволява на Мозаик дел Сур да разполага по всяко време с информация за статуса на товарите и да ползва преимуществата на опцията за проследяване в реално време.

ЖЕФКО доставя годишно 1,800 тона товари по въздух и 4,000 пратки по море и суша, което се равнява на 2,000 поръчки. Изчисленията на представителите на Мозаик дел Сур показват, че ползвайки централизацията на логистичните операции в базата в Мадрид компанията спестява поне 1 ден за всяка пратка и около седмица за превозите по море. Благодарение на логистичните услуги, продуктите на компанията разкрасяват модни ресторанти, бутикови хотели, големи луксозни хотели и частни домове по целия свят.

Дългогодишно партньорство, основано на високи професионални стандарти и персонализирани услуги
Качеството на взаимоотношенията с клиента, както и качеството на логистичните услуги са двата ключови фактора, които предопределят задоволството на Мозаик дел Сур от дългогодишното сътрудничество с ЖЕФКО. "ЖЕФКО осъществява транспортна стратегия, която включва всички етапи от нашата верига за доставки. Човешкият елемент е от съществено значение, тъй като нашите бизнес отношения се основават на доверие и последователност. От оперативни съображения имаме една точка за контакт с ЖЕФКО, където е съсредоточена координацията на всички наши операции. Бих отличил точността на информацията, бързата комуникация и перфектната координация на оперативните екипи на ЖЕФКО", казва Пиер Бабен, основател на Мозаик дел Сур.

Допринасяйки за международното разширяване на компанията Сур от 2009 г. насам, ЖЕФКО успява също така да удвои приходите от операциите на Мозаик дел Сур за периода. "Отличното качество на продуктите на нашия клиент, съчетани с ефективността на нашите логистични услуги ни позволиха да развием този пазарен сегмент, който не съществуваше преди. Виждаме чудесни възможности за бъдещ растеж", казва Хуан Мануел де Крус, Мениджър Морска спедиция в ЖЕФКО Испания.

Експертният опит в сухопътните и морски превози в услуга на клиента
Със своите услуги ЖЕФКО, като международен авторитет в транспорта, предоставя персонализирани и оптимизирани решения „от врата до врата” в морския и въздушния транспорт до повече от 300 крайни точки в 100 страни. Представена на пет континента с надеждна международна мрежа от депа и партньори, ЖЕФКО предлага вътрешнофирмена логистика до производствените мощности и междуфирмена логистика на готовите продукти. За да осигури цялостна и конкурентна гама от глобални услуги, ЖЕФКО предлага услуги с добавена стойност като митническо и данъчно представителство, складово управление, временно съхраняване и обработка на заявките.

Заедно с офертите за превоз по море, компанията предлага и една от най-всеобхватните интегрирани транспортни мрежи по суша в света, състояща се от 137 депа, свързани чрез 462 международни маршрута. Благодарение на тази обширна наземна мрежа с плътно покритие, ЖЕФКО предлага групажни товари, пълни и частично натоварени транспортни курсове, както и персонализирани експресни доставки.

За Контакти:

PR Point / Cohn & Wolfe
Емел Моллова
+359 (0)2 943 87 04
e.mollova@prpoint.bg

Източник:
www.gefco.net

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1623